Papieren stickers op rol - Artikel Post - Artikel Marketing

Papieren stickers op rol

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 457 | Aantal woorden: 521 | Datum: | 0 commentaar

Als autobedrijf bieden we naast het onderhoud en alle andere bekende facetten in de branche ook een winterbandenservice. Dit houdt in dat we in de winter de zomerbanden omruilen voor winterbanden en deze dan opslaan in ons bandenhotel. Om de banden te kenmerken met een eigendom hebben we stickers op rol besteld bij Sticker.nl.

Deze papieren stickers zijn voorzien van een extra klevende lijmlaag zodat ze goed hechten op de band. Aangezien rubber altijd een beetje vettig is, adviseerden de mensen van Sticker.nl om de stickers op rol te bestellen met een high tack lijm.

 

Stickers voor het kenmerken van de auto

Zodra de banden van de velgen komen worden deze netjes gereinigd en op de sticker wordt ook gezet van welke kant van de auto ze komen om bij de volgende wisseling geen problemen te krijgen met het profiel van de banden. Op de stickers geven we ook aan wat het profiel van de band is en wanneer ze gedemonteerd zijn. Op het moment dat we te maken hebben met aluminium velgen met je deze na montage en enkele gereden kilometers ook nog natrekken. Dit betekent dat de wielmoeren even weer vastgezet moeten worden of in ieder geval er controle moet plaatsvinden. Om aan te geven aan de klant dat de auto gegeven zal worden, plakken we een sticker op het stuur.

Deze hebben we ook besteld bij Sticker.nl en voor het gemak ook op rol. Bij de door ons geplaatste order kregen we netjes een orderbevestiging van Sticker.nl en daar stond naast het artikel ook nog een korting! Dat laatste was erg verrassend omdat deze niet op de offerte stond. Altijd leuk om een korting te krijgen die je niet verwacht. Als ik weer stickers op rol moet hebben of andere stickers dan weet ik zeker dat ik weer terug ga naar de jongens van Sticker.nlOver de Auteur

Geschreven door dhr. Bakker.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo