Parkeerschade opgelopen? Wij herstellen het - Artikel Post - Artikel Marketing

Parkeerschade opgelopen? Wij herstellen het

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 197 | Aantal woorden: 371 | Datum: | 0 commentaar

Niet altijd kun je wat aan parkeerschade doen. Soms overkomt het je gewoon. Als je zelf wel de oorzaak bent, kun je het beste meteen contact opnemen met de eigenaar van de auto of je contactgegevens achterlaten. Maar niet alleen de schade die wordt gemaakt met parkeren noemen we parkeerschade. Deze houden ook kleine deukjes of krasjes in. Over het algemeen is deze schade erg gemakkelijk op te lossen, maar dan moet je wel bij een garage aankloppen die hiervoor de juiste technieken hebben. Wanneer je langskomt bij onze garage, dan zullen wij met speciale technieken en materialen de schade voor je herstellen. Al het personeel dat hier rondloopt heeft voldoende ervaringen en kunnen vakkundig worden genoemd als het gaat om schade herstel.

Herstel op locatie

Als je parkeerschade hebt opgelopen aan je auto, vind je het waarschijnlijk niet nodig om naar de garage te komen. In jouw geluk, dat vinden wij nu ook. Daarom bieden wij een mobiele service aan. Deze service is er voor iedereen met parkeerschade die deze graag op locatie herstelt willen helpen. Zo kunnen wij onder andere bij u op het werk langskomen, zodat de tijd bij u bespaard blijft. U kunt de mobiele service aanvragen door middel van de website. Hier vind je een invulformulier en wanneer u deze hebt opgestuurd zal u zo snel mogelijk een bevestiging krijgen met tijdstip en locatie.

Vind een garage

Heeft u naast parkeerschade ook nog traditionele schade opgelopen? Dan is het verstandiger om langs te komen in een van onze garages. Hier staan dag in dag uit vakmensen klaar om u te helpen. Door het hele lang heen hebben wij verschillende garages. Bekijk voor de dichtbij zijnde garage even op onze website. Je kunt dan meteen een afspraak inplannen, mocht dit nodig zijn. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u bij ons personeel terecht.Over de Auteur

is bekend met deze garage en onderneming

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[268 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo