preventief onderhoud - Artikel Post - Artikel Marketing

preventief onderhoud

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 442 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Vindt u het voorkomen van uitval van machines net zo belangrijk als de onderhouders? Bijna ieder bedrijf wil natuurlijk geen omzet missen doordat er een onverwachte productiestilstand is. Toch kan dit zomaar gebeuren als de machines er meer ophouden. Dit kunt u voorkomen door de machines regelmatig te laten controleren, wat preventief onderhoud wordt genoemd. Dit is iets wat veel bedrijven tegenwoordig laten doen. Bij het preventief onderhoud worden namelijk vaak dingen geconstateerd die voor een productiestilstand zouden kunnen zorgen als deze niet opgelost worden.

 

Hoe wordt preventief onderhoud gedaan?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat voor machines het zijn, wat de productiesnelheid is en hoelang de machines draaien. Dit heeft te maken met hoelang de machines meegaan en hoevaak er preventief onderhoud uitgevoerd zal moeten worden. Dit kan namelijk wekelijks, maandelijk maar ook om de 3 maanden. Tijdens het preventief onderhoud worden er inspecties gedaan en wordt er bij het constateren van een probleem aan u advies gegeven over het vervangen van de onderdelen. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden en u het daarmee eens bent, zal het correctief onderhoud aan bod komen. Dit is het daadwerkelijk vervangen van de onderdelen. Bij preventief onderhoud wordt dit alleen gecontroleerd en geconstateerd, daarom is juist het preventief onderhoud zo van belang. Het probleem wordt daardoor vroegtijdig gesignaleerd zodat extra schade voorkomen kan worden.

 

Preventief onderhoud bij GTD Nederland

Voor al uw onderhoudswerkzaamheden kunt u bij GTD Nederland terecht, of dit nu is voor een grote klus, een ingewikkelde klus of juist een kleine machine. In alles staan zij voor u klaar. De betalingen bij preventief onderhoud lopen vaak op contractbasis. Preventief onderhoud vindt namelijk regelmatig plaats. De betalingen op contractbasis zijn dan een stuk gemakkelijker. Het kan dat u hier nog vragen over heeft of dat u graag advies wilt over het onderhouden van uw machines. In al deze gevallen kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van GTD Nederland die u graag antwoorden en advies bieden.Over de Auteur

Gerard Kempers schrijft teksten over verschillende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo