FB pix Rechtsbijstand na verkeersongeval - Artikelpost

Rechtsbijstand na verkeersongeval

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 823 | Aantal woorden: 439 | Datum: | 0 commentaar

Rechtsbijstand na verkeersongeval

Specialistische hulp is vaak noodzakelijk als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval en daar (blijvend) letsel aan heeft overgehouden. Eerst moet een deskundige bepalen welke partij aansprakelijk is voor het voorval. Een letselschadeadvocaat kan u hierin bijstaan. In de regio van Capelle aan den IJssel een verkeersongeval gehad? Solstad heeft Advocaten met ruime ervaring in het afhandelen van schadezaken na verkeersongevallen. Daarnaast laten wij ons adviseren door medische specialisten om de gevolgen van de opgelopen schade beter in te kaart te kunnen brengen.

Schade na verkeersongeval
Wat voor schade u kan claimen is afhankelijk van wat u door het verkeersongeval (financieel) bent misgelopen. Hierbij kunt u denken aan onkosten voor medische behandelingen, pensioenopbouw, maar ook reiskosten die u heeft gemaakt om bijvoorbeeld op de locatie van de medische zorgverlener te komen.

Naast een materiele schadevergoeding is er ook een mogelijkheid aanspraak te maken op een emotionele of psychische compensatie. Het leed dat u heeft moeten doormaken, zoals bijvoorbeeld angstgevoelens wanneer u weer de weg op moet, de herinneringen die bij u opkomen wanneer u probeert te slapen, of de littekens die u een gevoel van schaamte geven kunnen aanleiding zijn om een immateriële compensatie te verkrijgen, genaamd smartengeld.

 

No cure no pay
In januari 2014 is er door de overheid een test gestart om zowel voor letselschade als voor overlijdensschade een no cure no pay regeling in het leven te roepen. No cure no pay wil zeggen dat u uitsluitend betaalt voor juridische bijstand, wanneer het tot een vergoeding komt. Deze test heeft een looptijd van vijf jaar. Wilt u weten of u aanspraak kunt maken op een schadevergoeding? Of heeft u behoefte aan een deskundige afhandeling van uw letselschadezaak? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in letselschadezaken. Dan bent u dus voor een no cure no pay in Capelle aan den IJssel bij Solstad Advocaten aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op één van onze specialisten en plan een gratis adviesgesprek. 

Over de Auteur

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Van het begin af aan heeft ons advocatenkantoor zich beziggehouden met rechtshulp aan slachtoffers van ongevallen en medische fouten. Daarbij is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo