Regenartikelen bedrukken - Artikelpost

Regenartikelen bedrukken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 546 | Aantal woorden: 1190 | Datum: | 0 commentaar

Regenartikelen bedrukken

Dit artikel gaat over regenartikelen bedrukken. Het regen het regent de pannetjes worden nat. Iedereen zal de dit kinderliedje uit grootmoederstijd wel kennen. Er is dan ook vaak reden om dit liedje te zingen in Nederland. Volgens het KNMI valt er zo’n 185 dagen per jaar neerslag in Nederland. 130 dagen hiervan valt er meer dan 1 millimeter. Maar ook al regent het, het dagelijks leven gaat natuurlijk gewoon door. Maar hoe gaan we de druppels dan te lijf? Hoe voorkomen we dat we zeiknat op een afspraak aankomen? Hier is maar een antwoord op Regenkleding.

 

Regenkleding

Om de regen te trotseren zullen we er ons dus op moeten kleden. Regenkleding is wijd verkrijgbaar in ons kikkerlandje dus dat is geen probleem. Maar wat zijn nu eigenlijk alle mogelijkheden om droog te blijven? Allereerst is er natuurlijk het regenpak. De naam zegt het al. Een pak voor in de regen. Een regenpak bestaat uit een broek en een jas. De broek en de jas gaan over de normale kleding heen en bevatten een waterafstotende laag die ervoor zorgt dat de persoon onder het pak niet nat wordt. Het pak is erg efficiënt, de drager blijft meestal kurkdroog maar over de gebruiksvriendelijkheid valt nog het een en ander aan te merken. Het pak moet aan en uit worden getrokken wat de nodige tijd kost. En om even eerlijk te zijn, zo’n pak ziet er ook niet heel sexy uit. De meeste jongeren vertikken het dan vaak ook om er een te dragen. Een alternatief voor het regenpak is de poncho. De poncho is een soort cape met een muts die omgeslagen kan worden. De poncho is ook waterafstotend en is aanzienlijk makkelijker in het gebruik. Er hoort gene broek bij dus aan en uittrekken is er makkelijk.

 

Regenartikelen bedrukken bij zintuig.nl

Het leukste is natuurlijk om je poncho of regenpak te bedrukken. Zet er een gave print of je eigen logo op en iedereen ziet dat die van jou is. Ook als bedrijf is het ideaal. Wie wil er nou gene cadeautje wat je in ieder geval de helft van het jaar kan gebruiken? Ideaal dus als relatiegeschenk. Zintuig.nl levert poncho’s en regenpakken aan bedrijven. Deze kunnen ook bedrukt worden. Benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje op www.zintuig.nl

 Over de Auteur

Brandon is contentspecialist bij Zintuig.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[106 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo