RVS lassen voor een mooi resultaat - Artikelpost

RVS lassen voor een mooi resultaat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 276 | Aantal woorden: 474 | Datum: | 0 commentaar

Het verbinden van metalen in vloeibare toestand wordt RVS lassen genoemd. Er zijn verschillende soorten RVS metalen wat te maken heeft met de legering. Nikkel is bijvoorbeeld een legering element dat aan het RVS materiaal kan worden toegevoegd. Ieder RVS materiaal heeft dus een ander percentage aan chroom, wat het materiaal sterker of minder sterk maakt. U vraagt zich nu misschien af hoe u kunt weten welk RVS soort u nu het beste kunt gebruiken. Dat is een terechte vraag en daar zal u dan ook zeker een antwoord op krijgen. De belangrijkste vraag die u zichzelf dan eerst moet stellen is, waar wordt het eindproduct uiteindelijk gebruikt? Is dit binnen of buiten, in een ruimte met temperatuurwisselingen of juist extreem hoge temperaturen? Gaat het om een trap of gaat het om leidingwerk? Al deze vragen zijn namelijk van belang als het gaat om het percentage nikkel en chroom in het materiaal.

 

Waar moet op gelet worden bij het RVS lassen?

Doordat er dus RVS metalen zijn van verschillende samenstellingen wordt er dus ook gewerkt me verschillende vormen van RVS lassen. Zo is er het smeltlassen, druklassen en electroden lassen (TIG of MIG/MAG lassen). Dit zijn de hoofdgroepen omtrent het RVS lassen. Vaak wordt er in een fabriek niet alleen RVS gelast, maar ook staal en aluminium. Het is in dat geval zeer van belang dat deze materialen gescheiden worden behandeld. Daaarnaast is het van belang dat het lasproces niet te lang duurt, maar dat er wel efficiënt en nauwkeurig te werk gegaan wordt. De nabewerking mag bij het RVS lassen natuurlijk niet vergeten worden, zeker niet wanneer er gestreefd wordt naar perfectie.

 

RVS lassen bij Kraan & Roos

Al meer dan 25 jaar wordt er door Kraan en Roos RVS lassen verzorgt voor allerlei klanten. Er worden diverse projecten door Kraan en Roos gedaan. Een aantal projecten zijn bijvoorbeeld balustrades, machine onderdelen en trappen. Perfectie is waar het team naar streeft en daarom zullen zij ook geen stap vergeten. De wensen van de klant houden zij ten alle tijden in het oog. Het kan zijn dat u nog vragen heeft? In dat geval kunt u gerust mailen naar info@kraanenroos.nl of bellen naar +31 172 613 526.

 

 

 Over de Auteur

gerard kempers schrijft allerlei teksten voor verschillende bedrijven 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo