RVS op maat laten maken - Artikel Post - Artikel Marketing

RVS op maat laten maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 51 | Aantal woorden: 529 | Datum: Thu, 15 Dec 2016 | 0 commentaar

RVS op maat

Ben je opzoek naar RVS op maat? Dan maak je een verstandige keuze. RVS op maat is namelijk het geschikte materiaal voor bijna elke klus. RVS op maat is zo handig omdat RVS staal is dat bijna niet kan roesten.

 

Waarom RVS?

Roest is een materiaal dat ontstaat wanneer ijzer reageert met zuurstof in de aanwezigheid van water. Roest is een mengeling van hydroxylgroepen en ijzeroxide. Wanneer staal begint te reageren met zuurstof ontstaan er veel gevaren. Dat komt omdat roest een groter volume heeft dan staal, het materiaal waaruit roest is ontstaan. Dat heeft gevolgen. De gevolgen zijn dat het staal als het ware uit elkaar gedrukt wordt. Het staal verliest dan zijn kracht en wordt broos. Roest is daarom ook een grote vijand van bouwwerken die zijn gemaakt met staal. Bruggen, gebouwen, stellingen, hekken, trappen, reclameborden, frames of machineonderdelen. Allemaal gemaakt van staal. Allemaal lopen ze dus het risico om te gaan roesten.

 

Omdat de bouwwerken veel minder stevig worden kan dat veel gevaar opleveren. De bouwwerken kunnen geen stevigheid meer garanderen en kunnen stuk gaan met alle gevolgen van dien.

 

Om dit te voorkomen is het verstandig om gebruik te maken van RVS. RVS is een legering van ijzer, nikkel, koolstof en chroom. De oxidehuid van een roestvast materiaal sluit de onderliggende laag goed af. RVS blijft dus veel langer stevig en mooi dan gewoon staal. Dat levert op dat RVS veiliger is om te gebruiken in bouwwerken van staal.

 

RVS op maat

Om die bouwwerken van staal te maken zijn onderdelen nodig die op maat gemaakt moeten worden. RVS op maat is dus nodig om te bouwen. Om RVS op maat te krijgen kun je het bedrijf Kraan & Roos inschakelen. Kraan & Roos is een constructie bedrijf dat RVS op maat kan maken. Doordat Kraan & Roos altijd erg porfessioneel te werk gaat ben je verzekerd van goede materialen. Ben je benieuwd wat Kraan & Roos kan betekenen voor jou? Neem contact op met Kraan & Roos om erachter te komen wat alle mogelijkheden zijn.

 

 Over de Auteur

Kraan & Ros is een constructiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Neem voor RVS op maat contact op om de mogelijkheden te bekijken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo