FB pix Schroeven koop je online - Artikelpost

Schroeven koop je online

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1738 | Aantal woorden: 682 | Datum: | 0 commentaar

Helemaal op en neer naar de ijzerhandel voor een paar schroeven? Dat hoeft toch niet meer anno 2013! Gereedschap, schroeven en andere ijzerwaren bestelt u gewoon online. Veel eenvoudiger, sneller, vaak goedkoper en het gemak dat u de deur niet uithoeft.

Bij Schroeven-online.nl zijn we gespecialiseerd in Dynaplus schroeven. Dit zijn schroeven die voorzien zijn van het SKH keurmerk (Stichting Keuringsbureau Hout) en het CE keurmerk. Ze zijn snel, makkelijk en veilig in gebruik. Dynaplus schroeven kunnen toegepast worden bij de montage van vele verschillende materialen, waaronder diverse houtsoorten, muliplex, hardhout, spaanplaat, plastic en aluminium. Dankzij het unieke ontwerp van de Dynaplus schroeven is het risico op scheurtjesslechts minimaal. Kortom, de ideale schroef voor al uw kluswerkzaamheden!

Dynaplus schroeven worden al jaren gebruikt door professionals en zijn nu ook voor u, als bouwbedrijf, ZZP’er, timmerman of amateurklusser, gewoon bij ons online te bestellen.

 

Koop uw Dynaplus schroeven op Schroeven-online.nl!

 

Wij leveren zowel Dynaplus verzinkt TORX en Dynaplus verzinkt POZI als Dynaplus AR coatingschroeven en Dynaplus vlonderschroeven.

Wij hebben een compleet aanbod en altijd alles ruim op voorraad. Zo kunnen we u ten allen tijden van de juiste Dynaplus schroeven voorzien. Kunt u toch niet de juiste maat Dynaplus schroeven vindenin onze webwinkel? Geen probleem! Eén belletje naar onze klantenservice en wij bestellen de juiste maat voor u. Wij streven ernaar al onze klanten tevreden te houden.

 

Laat u verassen door het uitgebreide aanbod Dynaplus schroeven op Schroeven-online en profiteer van onze uitstekende service! U heeft uw schroeven zo snel mogelijk nodig? Bestel vandaag dan voor 16:30. Dan heeft u uw schroeven de volgende werkdag al binnen! Over de Auteur

Ik schrijf regelmatig over klussen, gereedschap en meer over deze onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo