FB pix Speeddaten - Artikelpost

Speeddaten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2434 | Aantal woorden: 413 | Datum: | 0 commentaar

De term zegt het al, Speeddaten is snel daten. Het houdt in dat verschillende vrouwen en mannen elkaar ontmoeten op een gezellige plek om elkaar daar te ontmoeten. De bedoeling is dat je elkaar via korte gesprekken van bijvoorbeeld 5 of 10 minuten een klein beetje leert kennen. Na afloop van het speed daten kun je aangeven bij welke mensen er volgens jou een klik was en die je nog wel een keer wat langer wilt spreken.

Een speeddating sessie duurt meestal een avond of een middag. Verschillende groepjes van 2 (een man en een vrouw) gaan aan een tafeltje zitten. Je kunt dan vijf tot tien minuten met de persoon van het andere geslacht praten om meer over de ander te weten te komen. Na vijf tot tien minuten wordt er gewisseld. De man krijgt dan een andere vrouw te spreken voor weer vijf tot tien minuten. Zo gaat dat door tot iedere man en iedere vrouw elkaar even gesproken hebben.

Aan het einde van de speeddating sessie kun je door de organisatie laten noteren met wie je allemaal contactgegevens zou willen uitwisselen. Meestal krijg je dan later in de week te horen of de ander dat ook wil. Als dat het geval is zou je voor een vervolgdate kunnen afspreken.

Speeddaten is uitermate geschikt voor mannen die moeite hebben met vrouwen aanspreken in een sociale setting of waarvoor daten via internet ook niet helemaal het ding is. Het kost je meestal maar een paar uur van je tijd en bovendien zijn de korte gesprekken bij het speeddaten ook wel leerzaam. Je leert immers steeds weer beter gesprekjes voeren en dat kun je ook op andere vlakken in je leven gebruiken.

 

Kosten van speeddaten

Speeddaten is meestal niet gratis en kost vaak een paar tientjes. Daarvoor heb je een hele leuke middag. Je kunt met een zoektocht op Google vaak wel de speeddating sessies bij je in de buurt vinden. Ook organiseren dating websites af en toe sessies voor speeddaten.

 

Over de Auteur

Iemand die regelmatig naar speeddating sessies gaat

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Speeddaten met Plato
Speeddaten met Plato

€ 7,90
Toon product

Wijnglas-Waterglas-Wijn-Water-I love you-Ik hou van jou-Belgische-Chocolade-Kadootje-Valentijnsdag-Valentijnscadeau-Daten-Speeddating-Samen wonen-Second Love-Verliefdheid-Huwelijksaanzoek-Verloving-Bruiloft-Trouwerij-Verkering-Jubileum-Trouwdag
Wijnglas-Waterglas-Wijn-Water-I love you-Ik hou van jou-Belgische-Chocolade-Kadootje-Valentijnsdag-Valentijnscadeau-Daten-Speeddating-Samen wonen-Second Love-Verliefdheid-Huwelijksaanzoek-Verloving-Bruiloft-Trouwerij-Verkering-Jubileum-Trouwdag

€ 19,99
Toon product

Speed-Dating My Landlord
Speed-Dating My Landlord

€ 2,49
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo