FB pix Stappen om je ex terug te krijgen - Artikelpost

Stappen om je ex terug te krijgen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3163 | Aantal woorden: 587 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je gedumpt bent of zelf iemand verlaten hebt om wie je geeft dan is het lastig om aan iets anders te denken dan aan dat meisje of die jongen en hoe het was om bij haar / hem te zijn. En waarschijnlijk wens je dat jullie weer bij elkaar kunnen zijn. Als je echt wilt dat dit gebeurt dan moet je waarschijnlijk verschillende dingen in je leven veranderen. Want wat er ook gebeurd is, je zal de oorzaak moeten blootleggen. Was het iets dat je gedaan hebt, of iets dat je juist niet gedaan hebt? Is het iets dat je nog goed kan maken of is het te laat en zal je ex het feit moeten accepteren?

Als het iets was dat je hebt gedaan of juist niet hebt gedaan, doe het volgende en doe het zo snel mogelijk. Excuseer je en maak duidelijk dat je de noodzaak er nu helemaal van inziet. Het feit dat je dat doet hoeft niet te betekenen dat je je ex terug krijgt maar het kan de eerste stap zijn om haar of hem terug te winnen. Als de situatie niet meer teruggedraaid kan worden, maak dan in ieder geval duidelijk dat je het betreurd en dat je probeert jezelf te verbeteren.

Als je een van de belangrijkste oorzaken hebt blootgelegd, is de volgende stap dat je moet zorgen dat zij of hij je terug wil. Dat klinkt heel logisch maar logische dingen worden vaak vergeten. Als de relatie eindigde met ruzie moet je zorgen dat je je ex weer blij en gelukkig kan maken. Je zal vooral geduldig en vergevend moeten zijn. Werk aan je geduld.

Als je zelf woede of nijd voelt naar je ex toe, probeer je in ieder geval zo goed mogelijk voor te doen. Probeer jezelf snel weer erbovenop te krijgen. Als de onenigheden zijn uitgesproken en jij kan de kant van jezelf laten zien die je ex blij maakt en zich beter laat voelen maak je veel meer kans om je vriend of vriendin terug te krijgen.

Het is belangrijk om goed naar je ex te luisteren wanneer je haar / hem ziet of met haar of met hem spreekt. Luister aandachtig en probeer je ex niet te verbeteren of zelf in de rede te vallen. Een betweter krijgt zijn of haar ex nooit terug.

Ook zal je moeten inschatten of je inspanningen effect hebben. Soms lijkt het of je ex wat ontdooit, het gesprek raakt weer eens op gang en er wordt misschien weer een beetje gelachen.

Omdat je zo goed luistert en prettig in de omgang bent, zal je ex je waarschijnlijk wel terug willen zien of in ieder geval contact met je willen houden. Maar wees niet pusherig, en ga vooral verder met aan jezelf werken. Wees jezelf, ontspannen en meelevend. Ben je dat niet en voel je je gespannen of boos terwijl je je ex terug wil, neem dan gas terug. Ga sporten, schrijf je gedachten op en ga om met vriendelijke mensen. Goed doen, zal je helpen. Meer tips om je liefdesverdriet te verwerken staan hier.Over de Auteur

Menno van Leeuwen is relatie-expert. De site liefdesverdriet tips helpt bij het verwerken van liefdesverdriet. Ook staat de site vol met advies over het terugkrijgen van je ex.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo