FB pix Stel uw vraag online - Artikelpost

Stel uw vraag online

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1280 | Aantal woorden: 435 | Datum: | 0 commentaar

Vragen staat vrij!

Hoe vaak hoor je wel niet; "Domme vragen bestaan niet." Of; "Vragen staat vrij." Dagelijks worden er in de wereld miljoenen vragen gesteld en antwoorden gegeven. Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen naar een antwoord op het internet. Dat kan ook heel makkelijk met sites als Google en Wikipedia. Het internet staat vol met informatie over uiteenlopende zaken, daarom wordt het zoeken naar de juiste informatie, of het juiste antwoord, voor veel mensen steeds moeilijker. Ga maar na bij jezelf, hoe vaak kun je net dat ene antwoord op die brandende vraag niet naar tevredenheid vinden?

Daarnaast zie je dat kennisdeling steeds belangrijker wordt. Wij leven nu eenmaal in een kenniseconomie en mede door het internet is het steeds makkelijker je kennis te delen met soms wildvreemden. Puur omdat mensen een passie hebben voor een bepaald onderwerp en daar graag over vertellen. Zo weet de een alles over huisdieren, is een ander gespecialiseerd in beleggen en een derde kan je alles vertellen over reizen door bijvoorbeeld Zuid-Amerika.

Het internet brengt iedereen bij elkaar en er is nu zelfs een website "nl.askmehelpdesk.com" waarbij Experts op allerlei gebied die ene brandende vraag van jou beantwoorden. Een antwoord of advies op maat dus! Het antwoord krijg je rechtstreeks in je mailbox, vaak nog dezelfde dag. Je kunt zelfs in contact blijven met deze Experts. Hierdoor kun je je eigen kennis over een bepaald onderwerp verbreden, maar ook delen. Waar Wikipedia bijvoorbeeld vooral statische informatie bevat, daar is de informatie nl.askmehelpdesk.com flexibel en wordt het zoals gezegd op maat aangeboden.

Momenteel is http://nl.askmehelpdesk.com een snel groeiende website in Nederland, zo zijn er in het eerste jaar ruim 2500 vragen gesteld en heeft onderzoek onder leden uitgewezen dat ruim 80% daarvan naar tevredenheid is beantwoord. Dagelijks melden zich vele nieuwe leden aan om via het geautomatiseerde systeem in een paar muisklikken het antwoord te krijgen op een vraag. Of de vraag nu gaat over een echtscheiding, tennisarm, de hond van de buren, een vlek in een nieuwe jurk of over een juridische kwestie, er is altijd een passend antwoord. Want vergeet niet; Vragen staat vrij en domme vragen bestaan niet!

Vraag stellenOver de Auteur

Pascal is werkzaam bij askmehelpdesk.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo