FB pix Tassenbedrukken.nu – voor al uw bedrukte tassen - Artikelpost

Tassenbedrukken.nu – voor al uw bedrukte tassen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 943 | Aantal woorden: 546 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Bij tassenbedrukken.nu kunt u terecht voor alle soorten bedrukte tassen. Het bestellen is erg makkelijk en u hebt de tasjes snel in huis. Op deze tasjes kunt u bijvoorbeeld uw (bedrijfs-)naam of uw logo laten drukken. Op deze manier genereert u snel een grotere naamsbekendheid. Verder draagt u ook bij aan een beter milieu.

 

Grotere naamsbekendheid

Met bedrukte tassen van tassenbedrukken.nu kunt u klanten gekochte producten hierin meegeven.

Maar ook als u geen producten verkoopt is het zeker de moeite waard tassen te laten bedrukken. U kunt die tassen namelijk als promotieactiviteit uitdelen. Natuurlijk zorgt dat voor een grotere naamsbekendheid. Omdat de tassen van hoogwaardig materiaal vervaardigd zijn, kan de klant de tas hergebruiken. Dat is echt fantastisch.

 

Het milieu

Naast de naamsbekendheid zorgt u ook voor een beter milieu wanneer u tassen laat bedrukken bij tassenbedrukken.nu. De nadruk wordt namelijk op hergebruik gelegd, veel van de bedrukte tassen bestaan voor 70% uit gerecycled polypropyleen. Bij de keuze van materialen wordt rekening gehouden met het milieu en ook wordt er alleen gekozen voor ISO-gecertificeerde fabrieken. Het milieu is dus zeker belangrijk bij het bedrukken van de tassen.

 

Het bedrukken

Er worden twee technieken gebruikt door tassenbedrukken.nu om de tassen ook daadwerkelijk te bedrukken. Ten eerste wordt de zeefdruk gebruikt. Als u louter een logo of tekening zonder te veel verschillende kleuren op de tas wilt, is deze methode zeer geschikt. Hier worden namelijk PMS-kleuren gebruikt. Dit zijn gestandaardiseerde kleuren die ervoor zorgen dat al uw reclame er hetzelfde uitziet.

 

Ten tweede wordt de rotatiedruk gebruikt om tasjes te bedrukken. Deze methode heeft een groot aantal mogelijkheden qua ontwerp. Dit in tegenstelling tot de zeefdruk. U kunt bij deze methode ook tassen bedrukken met een full-colour ontwerp.

 

Het afwerken

Ook voor het afwerken van de bedrukte tas biedt tassenbedrukken.nu een aantal opties. U kunt de tas aan de binnenkant laten bedrukken, kiezen of de tas glimmend of mat afgewerkt wordt, de lengte van de hengsels bepalen en bepalen hoe de tas afgesloten kan worden.

 

Ook als u snel de bedrukte tasjes binnen wilt hebben heeft tassendrukken.nu een optie; tegen een extra betaling worden de tassen extra snel geleverd.

 

Kijk op tassenbedrukken.nu voor meer informatie en om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 Over de Auteur

UTS the source verkoopt uniek bedrukte tassen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo