FB pix Telefoonboek bedrijven - Artikelpost

Telefoonboek bedrijven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 943 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

 

 

ComputerTegenwoordig is het bijna ondenkbaar dat mensen geen computer en/of een internetaansluiting hebben. Via bovengenoemde manier, kan er snel gegevens over diverse bedrijven worden gezocht via bepaalde 'zoekmachines' op het internet en kan men zo telefonisch in contact komen met het desbetreffende bedrijf.

Maar niet iedereen beschikt over een computer en/of internetaansluiting en dan wordt het toch een stuk lastiger om erachter te komen hoe het bedrijf het beste kan worden benaderd. Zeker wanneer iemand al op oudere leeftijd is, ontstaat er vaak een probleem betreffende het aan informatie komen via de niet digitale manier. 

Gemeentes
Hier hebben de gemeentes waarin de mensen wonen, handig op ingespeeld. Iedere inwoner krijgt namelijk eens per jaar een telefoonboek (Gouden Gids) opgestuurd. Hierin staan alle bedrijven omschreven welke in de buurt te vinden zijn. Erg handig dus. 

Telefoonboek
Het telefoonboek waar bedrijven in staan vermeldt, is ingedeeld in diverse categorieën. Denkend aan bijvoorbeeld medisch tot autogarage, kapper, winkels en ga zo maar door. 
Wanneer er bijvoorbeeld een telefoonnummer van een autogarage gezocht moet worden, hoeft er alleen maar worden gekeken bij de categorie 'autogarage'. Hieronder staan op alfabet de voorkomende garages in de gemeente waar iemand woont. 
Naast de telefoonnummers, staat het adres ook vermeldt, af en toe het faxnummer (indien deze bestaat) en/of website. Erg handig dus. 

Bedrijven
Ook voor bedrijven is bovengenoemd telefoonboek een uitkomst. Doordat zij in zo'n telefoonboek staan vermeldt, maken zij een soort 'reclame' en zijn ze makkelijker te benaderen door de consument. Dit werkt dus in hun voordeel en is eigenlijk een soort win-win situatie. Het bedrijf is dus makkelijker te benaderen en de consument kan makkelijker een contact opnemen met een bedrijf. Dit is bijvoorbeelbeeld handig als je het telefoonnummer belastingdienst zoekt.

Kortom, het telefoonboek is een uitkomst voor iedereen. 

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo