FB pix Teletekst Online - Artikelpost

Teletekst Online

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 982 | Aantal woorden: 435 | Datum: | 0 commentaar

 

Op Teletekst Online kun je iedere gewenste NOS teletekst pagina vinden in 1 overzichtelijk geheel. Verder wordt er goed en duidelijk uitgelegd wat er op elke pagina te vinden is. Hoewel teletekst ogenschijnlijk wordt gezien als een sterk verouderd medium is het nog steeds razendpopulair onder Nederlanders. Elke dag zijn er miljoenen mensen die nog inschakelen op hun favoriete teletekstpagina. En waarom ook niet? Het is duidelijk, simpel en overzichtelijk.

De meest populaire pagina's zijn de sport en nieuwspagina's. Teletekst 818 is een pagina waar je het programma en (tussen)uitslagen van de eredivisie kunt vinden. Op de 819 pagina is de huidige stand van de eredivisie te vinden. Verder kunnen mensen in de eerste Rubriek terecht voor nieuws van de NOS. Lekker duidelijk en overzichtelijk weergegeven op Teletekst Online. 

Waarom is teletekst nog zo populair?

Dat komt omdat de oudere generatie erg verknocht is aan teletekst. Met een druk op de knop heb je alle informatie die je nodig hebt, het kost slechts enkele seconde om de informatie op te roepen. En er is vrijwel niks veranderd aan de opmaak van de pagina's. Het zijn nog steeds de gele teksten met groene en rode kopjes. De NOS ziet ook dat de dienst nog razendpopulair is en daarom zijn ze doorgegaan met de dienst. De verwachting is wel dat op termijn de dienst zal sluiten omdat het voornamelijk de oudere doelgroep is die de dienst gebruikt. Toch wil Teletekst Online de doelgroep verjongen door de dienst te promoten op internet!

Waarom kiezen voor Teletekst Online?

Teletekst online geeft de meeste achtergrondinformatie over deverschillende pagina's van het web! En staat boordevol leuke feitjes over teletekst. Dus wacht niet langer en neem eens een kijkje!

 Over de Auteur

Henk is auteur van Teletekst Online en is een fervent aanhanger van de dienst. Sinds de invoering van teletekst in de jaren 80 is hij er al aan verknocht, tot op de dag vandaag. Sinds kort had Henk het idee om een site te beginnen boordevol informatie en leuke feitjes over teletekst.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo