FB pix Thierry Mugler Alien: een buitenaards parfum - Artikelpost

Thierry Mugler Alien: een buitenaards parfum

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1032 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Het merk Thierry Mugler
Thierry Mugler staat wereldwijd bekend om zijn extreme en gedurfde modecreaties. Naast het beheren van een populair kledingmerk, schrijft Thierry Mugler ook nog eens boeken en regisseert hij. In 1992 heeft hij zijn eigen parfumcollectie op de markt gebracht. Zijn eerste parfum Angel werd een groot succes. Angel was jong en gewaagd en werd door heel wat beroemdheden gedragen. In 2005 heeft Thierry Mugler het parfum Alien geïntroduceerd. Geleid door passie, lef en het onverwachte straalt Alien de extravagantie van buitenaardse artiesten uit. Dat de parfumlijn van Thierry Mugler een succes is geworden, bewijzen de cijfers wel. Zo brengen de parfums Angel en Alien tezamen al ruim 280 miljoen dollar per jaar op. Waarschijnlijk is Thierry Mugler daarmee één van de weinige merken die een succesvolle damesparfumcollectie heeft ontwikkeld, ondanks dat het merk een tijd lang geen actieve modecollectie heeft gehad.

 

 

De mystieke uitstraling van Alien
Een paar jaar na het succes van het originele Alien parfum zijn er meerdere Alien parfums ontwikkeld, allemaal geïnspireerd door het origineel, maar uitgebracht onder een andere naam. De in 2012 gelanceerde parfums Alien Aqua Chic en Alien Essence Absolue zijn hier twee voorbeelden van. De geur van het parfum Alien verandert het gewone dagelijkse leven in een buitengewoon bestaan. Tenminste, dat is wat Thierry Mugler wil bereiken met de uitbundige aroma’s van het parfum Alien. Het parfum is mysterieus en sprookjesachtig. Dit wordt benadrukt door de mystieke flacon. De parfums van Thierry Mugler slagen erin je mee te nemen naar een gelukzalige en spirituele wereld, waarin je balanceert tussen de werkelijkheid en het buitengewone. Alien is daar geen uitzondering in. De stoere, gedurfde en ietwat mysterieuze geurcompensatie van het parfum is buitengewoon. Net zoals de gehele parfumcollectie straalt ook Alien de creatieve geest van Thierry Mugler uit. De hele parfumlijn is geïnspireerd door de schoonheid en mystieke fantasie van de eindeloze kosmos. 

 

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo