Tips voor de beste cadeaus voor jezelf - Artikelpost

Tips voor de beste cadeaus voor jezelf

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 191 | Aantal woorden: 377 | Datum: | 0 commentaar

Vaak geven we genoeg cadeaus aan een ander. Als diegene jarig is, wanneer het moederdag/vaderdag is, wanneer we zoveel jaar samen vieren. Maar een cadeau aan jezelf geven? Dat doen we nog veel te weinig! Want hoe leuk is het als je bijvoorbeeld iedere maand een verrassingsbox bij je thuisbezorgd krijgt met allerlei producten er in? Veel mensen geven henzelf een abonnement cadeau, bijvoorbeeld op happysox, koffie, thee, maar ook beautyboxen. In dit artikel staan een aantal tips voor cadeaus om jezelf mee te verrassen!

Een parfum abonnement

Wist je dat je jezelf een parfum abonnement cadeau kan geven? Perfect voor mensen die graag nieuwe parfums leren kennen en niet te veel geld uit willen geven aan een heel nieuw flesje parfum. Wanneer je jezelf een parfum abonnement cadeau geeft, krijg je iedere maand een klein flesje parfum opgestuurd. Deze wordt gewoon bij je thuis afgeleverd. Het parfum flesje is net zo groot, zodat je er een hele maand mee kan doen en een paar keer per day kan sprayen. Je kiest zelf welke parfum je opgestuurd krijgt. Super leuk! Je kunt kiezen uit honderden geuren. Weet je niet welke geur je wil proberen? Doe dan de parfum quiz. Daar komen geheid een aantal geuren uit die helemaal bij je passen. 

Een beautybox abonnement

Naast een parfum abonnement kun je jezelf ook een beautybox abonnement cadeau geven. Hier zijn diverse boxen waaruit je kunt kiezen. Ze hebben met elkaar gemeen dat je ze iedere maand thuisbezorgd krijgt, het vaak maar een paar tientjes kost en de doos gevuld zit met een aantal beauty producten. Van te voren weet je niet welke beauty- en selfcare producten je krijgt opgestuurd. Dus dat is altijd een leuke verrassing! Mocht je geen beautybox meer willen ontvangen, dan kun je ze heel makkelijk weer stopzetten. Over de Auteur

Ik schrijf graag over de beste beauty producten!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo