FB pix Tissot kwaliteitshorloges - Artikelpost

Tissot kwaliteitshorloges

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1551 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

Tissot is een Zwitserse merk met ruim 150 jaar ervaring in het maken van horloges. De missie van Tissot is het aanbieden van betaalbare horloges tegen een betaalbaar prijskaartje. Tissot is de officiële timekeeper van de wereldkampioenschappen in verschillende sporten. Binnen het motorrijden, schermen, wielrennen en ijshockey wordt de horloge gebruikt. Tissot verdedigt hiermee haar kwaliteitstitel. Het merk staat bekend om haar precisie.

Swatch Group

Daarnaast is Tissot sinds 1983 lid van de Swatch Group. Deze horlogeproducent en -distributeur is de grootste in de wereld. Dit bedrijf is toonaangevend binnen de horlogesector en levert kwalitatief goede producten. Tissot is tevens ook een innovatief bedrijf. Het merk is constant bezig met de laatste vernieuwingen op het gebied van horloges. Tissot is geen trendvolger maar een trendzetter met gedurfde designs en toch voor ieder wat wils.

'Swiss Made'

De technische hoogstandjes en het innovatieve karakter van Tissot zijn niet de enige kenmerken die de kwaliteit van het merk aantonen. De horloges van Tissot zijn stuk voor stuk uitgerust met een saffierglas. De afkomst van het merk is ook van belang omdat dit veel zegt over de kwaliteit. Wanneer een horloge bijvoorbeeld uit een Aziatisch land komt, kun je gaan twijfelen over de kwaliteit. De horloges van Tissot worden echter gemaakt en ontworpen in Zwitserland en we kunnen hier wel spreken over kwaliteit. Naast het saffier glas zijn alle horloges ook uitgerust met een Zwitsers uurwerk.

Roestvrijstaal

De horloges van Tissot hebben naast een Zwitsers uurwerk en saffier glas zijn de horloges van Tissot allemaal voorzien van roestvrijstaal 316L. Dit materiaal is heel erg sterk en wordt ook gebruikt in de medische wereld.

Garantie en service

De garantie op een Tissot horloge is 24 maanden. Deze garantie geldt op fabricagefouten en gebreken in het materiaal van de horloge. Dit is de garantie die vanuit het merk zelf wordt uitgegeven. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat alleen een erkende Tissot wederverkoper een Tissot horloge mag verkopen en onderhoud mag bieden. De wederverkopers moeten aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen om de horloges te kunnen verkopen.Over de Auteur

Tissot horloges online. Kenmerkend voor Tissot horloges is de duurzame kwaliteit. Het is tenslotte een echte Zwitsers horloge. Het zijn sportieve, moderne horloges verkrijgbaar bij horlogewebshop.nl Bekijk de collectie snel!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo