Tweedekans versus Tweedehands - Artikelpost

Tweedekans versus Tweedehands

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 139 | Aantal woorden: 473 | Datum: | 0 commentaar

Tweedekans versus Tweedehands

Of het nou om elektronica, keukenapparatuur of smartphones gaat, de snelheid waarmee steeds weer nieuwe producten op de markt worden gebracht maakt het voor de consument wel erg duur om met technologie bij te kunnen blijven. 

Mede door dit hoge tempo worden er veel te veel producten vervangen, die eigenlijk nog lange tijd zonder enig probleem gebruikt hadden kunnen worden. Veel van deze producten worden weggegooid, wat een zware belasting voor het milieu is. Andere producten worden met hoge kortingen als tweedehands producten opnieuw te koop aangeboden. Omdat hierbij vaak geen enkele garantie op optimale werking wordt geboden, brengt dit nogal wat risico's met zich mee. 

 

Waarom tweedekans?

Een tweedekans product kan net zoals een tweedehands product eerder al gebruikt zijn maar ook een geretourneerd product betreffen, die enkel uit de varpakking is gehaald of zelfs een splinternieuw product uit een restvoorraad, waarvan een eventuele verzegeling nog niet verbroken is. 

Wat een tweedekans product nog meer anders maakt dan een tweedehands product, is dat deze grondig is nagekeken en getest en hierna pas verkoopklaar wordt gemaakt. Je hebt dus te maken met een individueel op defecten gecontroleerd en getest product dat optimaal functioneert. Technisch dient het product altijd 100% in orde te zijn. 

 

Garantie

Waar bij het kopen van een tweedehands aangeboden product het verlenen van garantie vaak niet aan de orde is, worden tweedekans producten door betrouwbare aanbieders altijd met garantie aangeboden en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Niet onbelangrijk is, dat bij tweedekans producten duidelijk wordt aangegeven in welke staat zij verkeren omtrent de gebruikssporen. 

 

Hoe herken je een betrouwbare aanbieder?

Check op internet de winkelwaardering van een aanbieder en koop echt alleen bij aanbieders met een goed keurmerk, zoals Thuiswinkelwaarborg of Webshopkeurmerk. Kijk wat de contactmogelijkheden met de aanbieder zijn, niet alleen per e-mail maar ook telefonisch. Blijf weg bij de verkoper indien je maar weinig over het product wordt geinformeerd. Misschien wel het allerbelangrijkste, is het nagaan van de garantievoorwaarden en vooral ook welke onderdelen van het product daar onder vallen. Meer informatie hierover is te vinden op www.kooptweedekans.nl.  

 

Ben je niet uit op het nieuwste van het nieuwste? Probeer eens een tweedekans product...Over de Auteur

Deze auteur heeft een artikel geschreven over tweedekans producten en uitgelegd waarom het kopen van tweedekans producten aantrekkelijk kan zijn als je niet altijd op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo