Uitvaartverzekering vergelijken - Artikelpost

Uitvaartverzekering vergelijken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1016 | Aantal woorden: 599 | Datum: | 0 commentaar

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Als u op zoek bent naar een goedkope uitvaartverzekering dan kunt u het beste uitvaartverzekeringen vergelijken. Wij hebben een website voor u gevonden waarop u veel informatie kunt vinden over alles wat te maken heeft met uw uitvaart. De website vertelt u wat voor stappen u moet ondernemen om uitvaartverzekeringen te vergelijken. In dit artikel geven wij een korte samenvatting van de onderwerpen die aan bod komen op de website.

Waarom is een uitvaart zo duur?

Waarom kost een uitvaart zoveel geld? U heeft de verhalen vast weleens gehoord. In de media en op verjaardagen hoor je weleens dat een uitvaart al gauw 10.000 euro kost. Maar hoe kan dit eigenlijk?

Uitvaartverzekering

Allereerst heeft u te maken met de kist. Wat voor soort kist wilt u? Als u kiest voor een eenvoudige kist dan blijven de kosten beperkt. Een eenvoudige kist kost een paar honderd euro. Wilt u een luxe kist dan bent u al snel 1.000 euro kwijt.

Naast een kist krijgt u ook te maken met de begraafplaats. Welke plek wilt u begraven worden? Als u in Den Haag begraven wordt, dan zullen de kosten voor de grond een stuk hoger liggen dan voor Delfzijl bijvoorbeeld. De kleinere steden en het plattegrond zijn vaak een stuk goedkoper dan grote steden.

Ook de bloemen en rouwkaarten kosten veel geld. Het aantal rouwkaarten bepaald hoeveel dit onderdeel kost. Qua bloemen kan het heel eenvoudig, of heel luxe. Uiteraard is de prijs bij luxe bloemen er ook naar.

De rest van de kosten zitten in de rouwdienst, dragers van de kist en eten voor de bezoekers van de rouwplechtigheid.

Een eenvoudige uitvaart kost zo'n 7.000 - 8.000 euro. Een luxe uitvaart kost al snel 15.000 euro of meer. Wilt u een zo laag mogelijke premie? Ga dan Uitvaartverzekeringen vergelijken om de goedkoopste verzekeraar te ontdekken.

Vergelijken uitvaartverzekeringen

Het vergelijken van uitvaartverzekeringen kan heel erg simpel, gratis en snel via zogenaamde uitvaartverzekering vergelijkingssites. Op zo'n site vult  u uw persoonlijke wensen in met betrekking tot uw uitvaart. Er komt vervolgens een totaalprijs uit. Hoe hoger de prijs, des te hoger de premie zal uitvallen. Voor iemand van 20 jaar zal de premie ongeveer 5-10 euro bedragen. Dit is bij de goedkoopste partij. Voor iemand van 70 jaar is de premie een stuk hoger. Reken in dat geval op minimaal 40 euro per maand.

Of u nou jong of oud bent, vergelijken is altijd een goed plan. Door de goedkoopste uitvaartverzekering af te sluiten bent u het goedkoopst uit. Niemand wil teveel premie betalen. Als wij kijken naar de verschillen tussen de verzekeraars dan zijn deze groot te noemen. Op jaarbasis kan de goedkoopste met de duurste tientallen tot honderden euro’s schelen. U snapt het belang van vergelijken dus wel.

Heel veel succes bij het vinden van de goedkoopste uitvaartverzekering en het vergelijken van de verschillende premies. Uitvaartverzekeringen vergelijken is heel erg eenvoudig en makkelijk. U moet het alleen wel doen! Vind de goedkoopste uitvaartverzekering door het volgende toe te passen: Uitvaartverzekeringen vergelijken!Over de Auteur

Christiaan uit Amsterdam Buitenveldert

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Lé Zaym® Stoom Stijltang 5.0 Model - Vergelijkbaar met de L'Oréal Steampod - Stijltang - Krultang - Professionele stoom stijltang - Extra brede platen - Kam
Lé Zaym® Stoom Stijltang 5.0 Model - Vergelijkbaar met de L'Oréal Steampod - Stijltang - Krultang - Professionele stoom stijltang - Extra brede platen - Kam

€ 89,00
Toon product

How Democracies Die
How Democracies Die

€ 17,98
Toon product

VTech Spidey Smartphone - Educatief Speelgoed - Gadgets voor Kinderen - Maak Kennis met Cijfers, Tellen en Vergelijken - 3 tot 7 Jaar
VTech Spidey Smartphone - Educatief Speelgoed - Gadgets voor Kinderen - Maak Kennis met Cijfers, Tellen en Vergelijken - 3 tot 7 Jaar

€ 23,25
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo