FB pix Schilderijen voor babykamer op maat - Artikelpost

Schilderijen voor babykamer op maat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2419 | Aantal woorden: 534 | Datum: | 0 commentaar

Mensen vinden een mooi ingerichte babykamer of kinderkamer zeer belangrijk en ze besteden hier veel tijd aan. Onderzoek heeft uitgewezen dat kleuren en vormen een groot effect effect hebben op bijvoorbeeld de gemoedstoestand van baby's en jonge kinderen. Mede hierdoor kiezen mensen ook vaak voor leuke thema’s zoals prinsessen, dieren, kastelen, auto's en piraten. Kinderen vinden dit erg leuk en het spreekt enorm tot hun verbeelding natuurlijk. De keuze voor het thema, de kleuren en de vormen kunnen nu ook worden verwerkt in schilderijen die speciaal voor baby's en kinderen op maat kunnen worden gemaakt. Zogenaamde kinderkamerkunst.

Artflow maakt het mogelijk om schilderijen op maat te laten maken voor babykamers en / of kinderkamers. Het is hierbij mogelijk om dit te laten doen op basis van een geboortekaartje, of op basis van een foto of gewoon door een basiskleur of thema door te geven.

Kleuren roze en blauw

Vroeger waren voor jongens- en meisjeskamers altijd Roze en blauw de standaardkleuren. Maar tegenwoordig zitten we niet meer zo vast aan deze 2 kleuren en is er gelukkig steeds meer variatie. Er zijn natuurlijk veel meer kleuren die geschikt zijn voor jongens of juist voor meisjes. Kleuren die net zo stoer of juist net zo zacht zijn. Je kunt eenvoudig de gewenste kleuren laten terugkomen in de zelfontworpen schilderijen. Maar je kunt ook kiezen voor een specifiek onderwerp zoals een specifieke auto, een bekend persoon, een lievelingsdier of een portret.

Zie enkele voorbeelden die Artflow voor u op een rijtje heeft gezet.

Babyportret in olieverf

Hoe klinkt het hebben van een schilderij van een babyfoto gemaakt in olieverf? Een hete trend was het laten drukken van foto’s op canvas. Maar Artflow heeft iets unieks, wij brengen klanten in contact met kunstzinnige artiesten die bijvoorbeeld een favoriete foto kunnen vertalen naar een uniek en echt schilderij! Stelt u zich eens voor: dat prachtige babyportret, volledig handgeschilderd met olieverf!

Betaalbare schilderijen

Het meest betaalbaar is het kopen van een schilderij dat al kant en klaar is, een reproductie bijvoorbeeld. Maar het is vaak erg lastig zijn om een geschikt schilderij te vinden, een schilderij dat precies past bij de kinderkamer die u in gedachten heeft. En natuurlijk is het budget niet oneindig. Artflow heeft een manier gevonden om betaalbare en toch unieke kunst mogelijk te maken. En zoals we hierboven aangaven, alles geheel naar wens en op maat. De kunstwerken worden allemaal gespannen op een houten frame en vervolgens ook geleverd met een handig ophangsysteem. De totaalprijzen zijn afhankelijk van de afmetingen van het gewenste schilderij en de moeilijkheidsgraad van de opdracht. Maar het is al mogelijk om vanaf 49 euro een geheel uniek en eigen schilderij te verkrijgen! Neem een kijkje op onze website of neem contact op met ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

 Over de Auteur

Artflow werkt samen met diverse getalenteerde artiesten die liefde hebben voor het vak. Zij hebben naast vakliefde ook oog voor perfectie en ze hebben een creatieve geest. Alle kunstwerken zijn puur handwerk. Echte kunst, gecreëerd voor u.

www.artflow.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Yuko - Diamond painting - Mini Meesterwerken - Set van 10 - Museum editie - Diamond Paintings - Diamond painting volwassenen
Yuko - Diamond painting - Mini Meesterwerken - Set van 10 - Museum editie - Diamond Paintings - Diamond painting volwassenen

€ 29,99
Toon product

Schilderen op nummer – Melkmeisje - Schilderen op nummer volwassenen - schilderen op nummer volwassen - Yuko ®
Schilderen op nummer – Melkmeisje - Schilderen op nummer volwassenen - schilderen op nummer volwassen - Yuko ®

€ 10,00
Toon product

Brepols Kalender 2024 • Week omlegkalender op schild NL • 20 x 31 cm
Brepols Kalender 2024 • Week omlegkalender op schild NL • 20 x 31 cm

€ 5,40
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo