Uw koopwoning verhuren, hoe werkt dat? - Artikel Post - Artikel Marketing

Uw koopwoning verhuren, hoe werkt dat?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Thegen
Gezien: 453 | Aantal woorden: 412 | Datum: Wed, 25 Sep 2013 | 0 commentaar

Dubbele woonlasten dat is iets waar niemand op zit te wachten, u heeft dan het gevoel dat u maandelijks gewoon geld aan het weggooien bent. Uw koopwoning verhuren zou dan een optie kunnen zijn maar hier zitten dan nogal wat risico's aan vast. Graag willen wij u dan ook Huurgarantie introduceren, hiermee krijgt u maandelijks gegarandeerd uw geld en de bewoner wordt ook nog eens gecontroleerd of deze het huis wel netjes houdt. Als u particulier uw leegstaande woning wilt gaan verhuren dan heeft u niet veel mogelijkheden om te controleren of de potentiële huurder wel van goede wil is, als u gebruik gaat maken van huurgarantie dan is dit wel anders. Zo worden alle documenten gescreend op echtheid, hierbij moet u denken aan het identiteitsbewijs, de werkgeversverklaring en de loonstroken. Is dit allemaal in orde dan zal Huurgarantie voor de huurovereenkomst zorgen maar daar stopt de service van Huurgarantie niet, zo worden er periodieke controles ingepland of men wel netjes met uw huis omgaat en of er bijvoorbeeld geen hennepplantages in uw huis zijn geplaatst. Daarnaast bent u er zeker van dat u uw maandelijkse betalingen uitbetaald krijgt en dat is een gerust gevoel.

Ook bij wanbetaling bent u gedekt

Voor de diensten van de huurgarantie betaald u maandelijks een klein percentage maar u krijgt hiervoor veel zekerheid terug. Zo regelt Huurgarantie de gehele huurincasso, blijkt het nu zo te zijn dat na de uitgebreide controle er toch nog problemen met de betaling zijn dan bent u de eerste drie maanden gegarandeerd van vijfentachtig procent van de kale huur. Bij het missen van de betaling wordt ook meteen een incassotraject gestart om zo de overige vijftien procent ook aan u uit te kunnen betalen. Blijkt het nu een dusdanig probleem met de betaling te zijn dat de huurder moet worden uitgezet dan regelt Huurgarantie ook de ontruiming. U betaalt niets voor het incassotraject en het gerechtelijke traject of de ontruimingskosten. De risico's voor het verhuren van uw koopwoning worden dus tot een minimum beperkt en u heeft geen dubbele maandlasten meer, dat zal u dagelijks een stuk geruster en vrolijker doen opstaan.Over de Auteur

Ik schrijf over diverse zaken die mensen geld kunnen besparen of die naar mijn mening interessant zijn voor anderen om over te lezen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo