Veilig en vertrouwd je archief vernietigen - Artikel Post - Artikel Marketing

Veilig en vertrouwd je archief vernietigen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Merel Hoogeveen
Gezien: 521 | Aantal woorden: 389 | Datum: Wed, 4 Sep 2013 | 0 commentaar

Vroeg of laat krijg je er als ondernemer mee te maken, op een gegeven moment kun je er gewoon niet meer omheen. De documenten stapelen zich op en de archiefruimte barst bijna uit zijn voegen.  Om te voorkomen dat je de juiste informatie niet meer kunt terugvinden tussen al die documenten is er een grote schoonmaak nodig. Zo mag de 7 jaar oude financiële administratie eindelijk de deur uit en ook de juridische correspondentie van een paar jaar terug heb je nu echt niet meer nodig.

Maar wat doe je eigenlijk met al dit papier? Verbranden, versnipperen, in de afvalbak? In verband met de gevoeligheid van sommige documenten is het natuurlijk niet echt verstandig om de boel in een afvalcontainer te gooien en verbranden is eigenlijk ook niet echt de bedoeling… Daar komt nog eens bij dat archiefvernietiging aan bepaalde regels is gebonden. Daarom is het verstandig om voor een professionele archiefvernietiger te kiezen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je archief op een nette manier en volledig volgens de regels wordt vernietigd. Je hebt er als ondernemer geen omkijken meer naar en je kunt je tijd aan belangrijkere zaken besteden.

Mobiele archiefvernietiging

Sommige afvalverwerkers bieden de mogelijkheid tot mobiele archiefvernietiging aan. Hierbij komt er een speciale vuilniswagen voorrijden en worden de documenten bij je voor de deur vernietigd. Als je wilt kun je hier gewoon bij aanwezig zijn. De speciaal afgesloten afvalcontainers kunnen vaak alleen op grote hoogte en op mechanische wijze worden geopend, zo heeft niemand toegang tot de documenten. Zelfs de chauffeur van de vuilnis wagenniet.  Na de vernietiging van het archief ontvang je een certificaat van de chauffeur.

 

Waar wacht je nu dus nog op, haal de bezem vandaag nog door je archief! Check de website van Milieu Service Nederland voor meer informatie.Over de Auteur

Ik schrijf zo nu en dan artikelen die zijn gerelateerd aan het midden- en kleinbedrijf en ondernemen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo