FB pix Veilig opgeborgen - Artikelpost

Veilig opgeborgen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1273 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

De spullen die je in de loop der jaren om je heen verzamelt, hebben maar in een enkel geval blijvende waarde. Kunstwerken en zeldzame verzamelobjecten kunnen wel snel meer waard worden, maar daarvan vind je in de meeste huizen maar weinig.

Mooie troep

Wat mensen verzamelen of om naar te kijken in huis halen, is vaak niet meer dan snuisterijen, souvenirs en slechte reproducties. Het gaat daarbij natuurlijk ook niet om de geldelijke waarde, maar om de emotionele lading. Het grove houten poppetje uit Rusland, het glimmende Eiffeltorentje met totaal verkeerde verhoudingen of de plastic stierenvechter-met-stier uit Spanje: ze steken elkaar naar de kroon in lelijkheid, maar dat deert de trotse bezitters niet. Hun huis staat vol met wat zij mooi vinden, met wat hen raakt.

Alles opbergen

In elk mensenleven kan een situatie ontstaan die je ertoe brengt om voor langere tijd al je spullen op te bergen, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, scheiding of baan in het buitenland. Wat de aanleiding ook is, het brengt vaak enige stress met zich mee: wat te doen met al die spullen? Veel oplossingen voor het opbergprobleem zijn onpraktisch of niet veilig. In iemands vochtige schuur je apparaten onderbrengen is niet alleen riskant met het oog op de kans op diefstal, maar ook omdat apparaten slecht tegen vocht kunnen en misschien wel onbruikbaar worden na langere tijd. Op verschillende plaatsen bezittingen opbergen is uiterst onpraktisch.

De opslagcontainer

Een praktische en betaalbare oplossing biedt de opslagcontainer. Die biedt behalve de benodigde ruimte ook de mogelijkheden als isolatie en verwarming (tegen invloeden van weer en wind), een bepaalde indeling die praktisch is en, indien gewenst, absolute veiligheid. Voor opslagcontainers bestaan namelijk bewaakte opslagcentra.

Vandaar dat voor het opbergen van bezittingen, of ze nu echt waardevol zijn of niet, vaak opslagcontainers worden gekozen. Bij gespecialiseerde opslagcontainer verhuur bedrijven kun je eigenlijk iedere gewenste soort opslagcontainer huren. Zo kun je je verzekeren van een warm weerzien met je gedetailleerde miniatuur Vrijheidsbeeld.

 Over de Auteur

Of je spullen nu echte waarde vertegenwoordigen of alleen emotionele, als je ze wilt opbergen, wil je dat veilig doen. Daarvoor kun je het beste een opslagcontainer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo