Veiligheid kost geen cent - Artikel Post - Artikel Marketing

Veiligheid kost geen cent

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Jochem1
Gezien: 482 | Aantal woorden: 523 | Datum: Thu, 10 Oct 2013 | 0 commentaar

Drie maanden hebben we kunnen genieten van de zon en nu is de zomer weer voorbij. De winterdagen komen er weer aan en dat is voor velen een tragedie. Ikzelf snap dit niet zo goed. De wintermaanden heeft zoveel leuke dingen te bieden! Alle gezellige dagen. Lootjes trekken met sinterklaas, Heerlijk eten met kerst en genieten van het vuurwerk dat afgestoken wordt, of dat je zelf afsteekt. Natuurlijk is ook de Elfstedentocht weer een hot item. Piet heeft het ons weer beloofd, maar nu is het gewoon weer afwachten. Genoeg redenen om niet te treuren in deze donkere dagen.  

Zorg dat je gezien wordt 

Laten we alleen de schaduwkant van de winter niet vergeten. Als de wekker gaat ’s morgens blijft het pikkedonker en is het koud. De gordijnen worden open geschoven om de kamer nog enigszins te verlichten, maar het blijft donker. Heel Nederland stapt weer op de fiets om naar school of naar het werk te gaan. Nog met schemer gaan deze fietsers op pad en in het donker gaan zij weer terug naar huis. Na alle zomermaanden vergeten veel mensen dat ze ’s morgens en ’s avonds niet meer opvallen. Dit is de reden waarom veel verkeersongevallen in het donker plaats vinden. Het is noodzakelijk om gezien te worden en zo ongelukken te voorkomen. Voorzie uw fiets daarom van voor en achterlicht. Elektrische lampjes zijn tegenwoordig al voor een paar euro te verkrijgen. Er zijn talloze webshops vandaag de dag en hierdoor hoeft u de deur niet eens meer uit om een paar aan te schaffen.  

Voorkom onnodige kosten

Bespaar uzelf extra kosten en een baaldag door een paar lampjes aan te schaffen. Er worden nog zoveel boetes opgelegd voor het fietsen zonder licht. Cijfers van het ministerie van Justitie geven aan dat het aantal van deze fietsboetes weer enorm is toegenomen.  Er werden dit jaar maar liefs 4.763 boetes opgelegd voor het fietsen zonder licht. In het tweede kwartaal van vorig jaar was dit nog maar 2.334. Dit grapje kan u 70 euro gaan kosten. Wanneer u geen voor en achterlicht heeft kost dit 70 euro. Wanneer u alleen voor of achterlicht voert  kost dit 35 euro. Wanneer u geen van beiden aan heeft staan wordt het al 70 euro. Ik hoor u denken dit is toch eigenlijk zonde geld. En dat is het inderdaad. Ga eens na hoeveel lampjes u voor dit geld kunt kopen. Daar kunt u wel een hele wintervoorraad voor aanschaffen. Zorg er dus voor dat u voor en achterlicht op de fiets heeft. Dit is voor uw veiligheid het best en ook voor uw portemonnee. Over de Auteur

Fietsliefhebber

Sportliefhebber 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo