Verhuur koelmachines tijdelijk extra koelvermogen - Artikelpost

Verhuur koelmachines tijdelijk extra koelvermogen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 347 | Aantal woorden: 371 | Datum: | 0 commentaar

Is uw huidige koelmachine defect of heeft u tijdelijk extra koelvermogen nodig? Dan bieden wij u de juiste oplossing: Verhuur koelmachines. Wij zijn uw partner als u tijdelijke koelcapaciteit heeft, maar ook voor permanente koeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat al onze installaties energie-efficiënt zijn? Daarnaast zijn ze voorzien van een CE-keuring en direct inzetbaar. Bent u geprikkeld door verhuur koelmachines? Lees dan snel verder, ik vertel u alles wat u moet weten voor het huren.

24 uur per dag, 7 dagen per week verhuur koelmachines

Wij zijn altijd bereikbaar voor u, wij weten als geen ander hoe vervelend het is als productie stil komt te liggen, wij komen hierin graag tegemoet door 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar te zijn voor u. Als u bij ons huurt mag u verwachten dat de koelmachine in transportframes wordt geleverd en meteen gebruiksklaar is. Daarnaast bieden wij een capaciteit van 1,5 kW met instelbare temperaturen tussen -20 en +35 graden. Naar verhuur koelmachines kunt u ook andere installaties huren. Wij verhuren onder andere koelapparaten, proceskoelers, koeltorens, vrijkoelers en airhandlers. Voor een ieder wat wils!

Permanente oplossing koelmachine

Het kan zo zijn dat u eerst huurt van ons maar daarna op zoek bent naar een meer permanente oplossing, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast verhuur, kunt u bij ons ook verschillende installaties aanschaffen. Wij verzorgen ontwerp, levering, installatie en onderhoud.

Meer informatie

Is Verhuur koelmachines de tijdelijke oplossing die u zoekt voor extra koelvermogen? Kom via onze website in contact met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Wij plannen vrijblijvend een afspraak met u in om al uw wensen en behoeften door te nemen, om zo tot een passende oplossing te komen voor u.Over de Auteur

Wij plannen vrijblijvend een afspraak met u in om al uw wensen en behoeften door te nemen, om zo tot een passende oplossing te komen voor u.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo