Verscheidenheid van parfum - Artikelpost

Verscheidenheid van parfum

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 413 | Aantal woorden: 540 | Datum: | 0 commentaar

Zowel vrouwen als mannen gebruiken steeds vaker en steeds meer een parfum om lekker fris te ruiken. Naast de fysieke parfumerieën worden er ook steeds meer webwinkels uit de grond gestampt. Dat  geldt dan niet alleen voor de grote namen, maar ook kleinere webshops wagen hun kans in de online wereld. En dat doen ze zeker niet zonder succes.

Parfum online bestellen is eigenlijk heel eenvoudig en vaak ook voordeliger. Je moet wel goed opletten, aangezien parfums verkrijgbaar zijn in verschillende varianten. Denk bijvoorbeeld aan een eau de toilette spray of eau de parfum spray.

Type parfums

Parfums zijn verkrijgbaar in eau de toilette of eau de parfum, maar wat is nu het verschil? Een eau de parfum bestaat uit meer geurstoffen. Hierdoor blijft de geur langer hangen en is deze ook wat sterker qua geur. Een eau de toilette spray is dus wat frisser, omdat hij minder sterk van geur is, maar tegelijkertijd vervliegt de geur sneller. Je moet een eau de toilette spray daarom eigenlijk vaker gebruiken.

Bestanddelen parfum

Een luchtje bestaat uit verschillende ingrediënten. Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk, vandaar ook dat er zó veel parfums op de markt verschijnen. Een traditioneel parfum bestaat uit top-, hart-, en basisnoten. De topnoten ruik je de eerste vijf tot dertig minuten nadat je het parfum hebt opgespoten. Daarna verdwijnt deze geur geleidelijk aan en komen de hartnoten naar voren. De hartnoten zijn de belangrijkste elementen van een parfum. De geur blijft één tot twee uur hangen. De basisnoten blijven daarna nog eens uren hangen.

Houdbaarheid parfum

Als je wilt weten wat de houdbaarheid van een parfum is, moet je even op de verpakking kijken. Wanneer je een geopend potje als symbool ziet staan met daarin bijvoorbeeld het getal 24. Dan weet je dat het parfum na opening 24 maanden goed blijft.

 

Ontdek zelf je favoriete geur en bestel het eenvoudig en snel online of loop een parfumeriezaak bij je in de buurt binnen. Over de Auteur

Schrijft verschillende artikelen over eigenlijk huis-, tuin- en keuken dingen. Voornamelijk informatieve artikelen voor de liefhebber. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo