FB pix Vind de onderdelen voor uw fietsreparatie online! - Artikelpost

Vind de onderdelen voor uw fietsreparatie online!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1166 | Aantal woorden: 1550 | Datum: | 0 commentaar

Via Fietsvakshop uw reparatiebenodigdheden kopen

Fietsen, het zit in het bloed van de Nederlander. Regelmatig stappen wij op de fiets om naar de supermarkt, het winkelcentrum of dagelijks naar het werk te fietsen. Het komt nu en dan voor dat de fiets, door het grote aantal kilometers dat afgelegd wordt, een nieuw onderdeel nodig heeft. Het is door het gebruik versleten en aan vervanging toe.
Vroeger moest u hiervoor naar de fietsenmaker en uw fiets lange tijd inleveren. Tegenwoordig zijn er op het internet mogelijkheden die het mogelijk maken dat u snel een gerepareerde fiets heeft waar u weer lekker op kunt rijden.


Hoe werkt het?

Bij Fietsvakshop kunt u zoeken naar het fietsonderdeel wat nodig heeft. Zij verkopen fietsbanden, -wielen, -manden, -accessoires en nog veel meer. Op de pagina http://www.fietsvakshop.nl/fietsonderdelen/fietsbanden staat bijvoorbeeld een groot aanbod aan fietsbanden. Nieuwe fietsen zijn ook onderdeel van het assortiment. Alle benodigdheden voor uw fiets vindt u in de webwinkel, u kunt snel en gemakkelijk zoeken naar uw gewenste product en dit toevoegen aan uw winkelwagen.


Als u uw gewenste product heeft gevonden en klaar bent om te bestellen dan kunt u aangeven waar u het product wilt laten leveren. U kunt de bestelling bij uzelf laten afleveren, een nieuwe fiets kunt u bij een van de 150 vakhandelaren die aangesloten zijn bij Fietsvakshop af laten leveren.


Wat zijn vakhandelaren?

Dit zijn tweewielerhandelaren die u kunnen voorzien van deskundig advies, maar ook kunnen helpen bij het monteren van fietsen. Deze handelaren zijn door Fietsvakshop geselecteerd op kwaliteit, service en vakmanschap. U bent dan ook gegarandeerd van een professionele behandeling bij deze handelaren.


Wanneer u uw nieuwe fietsonderdelen laat bezorgen bij een van de vakhandelaren dan zullen zij deze binnen 5 dagen monteren. Na 5 dagen kunt u dus een nieuwe fiets, welke volledig voor u is gemonteerd, afhalen bij de vakhandelaar. De montage van de fiets is volledig gratis, en de levering van fietsonderdelen is ook gratis vanaf 25 euro. U kunt de fiets dus gratis in elkaar laten zetten en er zullen geen extra kosten voor worden gerekend bij de vakhandelaar. Zoek daarom snel een vakhandelaar bij u in de buurt.


De vakhandelaren zijn verspreid over het hele land, er is dus een grote kans dat er ook bij u een in de buurt is. U kunt op de website van Fietsvakshop kijken waar er bij u in de buurt een vakhandelaar zit. Het aantal handelaren wordt ook steeds uitgebreid, in de toekomst zullen er dus ook meer handelaren bij u in de buurt aangesloten worden bij het aanbod.


Uw oude onderdeel vervangen

U kunt zelf gemakkelijk het bestelde onderdeel van uw fiets vervangen. Fietsen zitten dusdanig in elkaar dat het vervangen van onderdelen binnen enkele minuten te regelen is. Fietsbanden, -zadels en -trappers vervangen is een fluitje van een cent.


Wilt u uw fiets zelf snel repareren dan kunt u de bestelling het beste bij u thuis laten bezorgen. U ontvangt het product 1 tot 2 dagen na uw bestelling, dit scheelt u veel tijd en zorgen. U hoeft niet meer naar de fietsenmaker bij u in de buurt, alles wordt gewoon bij u thuisbezorgd en u heeft er geen omkijken naar.


Zorg dat u tijdens het vervangen van uw fietsonderdelen gebruikmaakt van de juiste gereedschappen. Dit maakt het vervangen van onderdelen aanzienlijk gemakkelijk. Het juiste gereedschap is benodigd om reparaties aan de tweewieler efficiënt uit te kunnen voeren.


Ook fietsaccessoires verkrijgbaar

 

Naast de benodigdheden voor reparatie van uw tweewieler verkoopt Fietsvakshop ook accessoires voor de fiets. Zo vindt u onder andere fietsbellen, -mandjes en zijwieltjes in het assortiment. De webwinkel breidt regelmatig haar aanbod uit om zo altijd te voldoen aan de wensen van klanten.


Over de Auteur

SEO-tekst over fietsonderdelen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo