FB pix VIPKids Kinderopvang - Artikelpost

VIPKids Kinderopvang

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 199 | Aantal woorden: 3103 | Datum: | 0 commentaar

Welke kinderopvang kies ik voor mijn kind? Uit onderzoek is gebleken dat ouder veel waarde hechten aan de beschikbaarheid en nabijheid van de kinderopvang. Woont u in de regio Gouda dan hebben wij voor u drie prachtige kinderdagverblijven tot uw beschikking. Twee daarvan liggen in hartje Gouda Centrum en de wijk Goverwelle. De laatse is te vinden in het nabijgelegen Boskoop. Uieindelijk is het uw kind die er de dag moet doorbrengen. Uiteindelijk draait het erom dat uw kind zich thuis voelt zodra hij de kinderopvang binnen komt wandelen. Bij kinderopvang VIPKids te Gouda voelt een kind zich direct thuis. Zodra je binnenstapt proef je direct de bijzondere sfeer. De unieke inrichting maakt het voor kinderen aantrekkelijk om de dag zonder verveling door te komen. Door jarenlange ervaring van decorbouwers is er in het kinderdagverblijf een heus prookjesdorp te vinden. Daarnaast zijn er o.a. een circus, kapsalon, kledingboetiek, bloemenwinke, autogarage met tankstation en in het midden van de grote zaal een ware sprookjesboom met schommel.  Er zijn diverse activiteiten waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. Denk hierbij aan samen muziek maken, lekker dansen in de kinderdisco, smoothies maken in de VIPKids Bakery en een show in het theater.
Door de vriendelijke en professionele pedagogische medewerkers wordt er veel aandacht besteed aan ontwikkeling van uw kind. Bij kinderopvang VIPKids Gouda kijken wij naar de specifieke behoefte van de kinderen. Uw kind is in zijn eerste levenjaren volop in ontwikkeling. Een voorwaarde is dan ook dat uw kind op een positieve manier getriggerd wordt zich te ontwikkelen. Uw kind bevindt zich immers een groot gedeelte van de dag bij kinderdagverblijf VIPKids. Onze pedagogische medewerkers zijn getrained om aandacht te besteden aan taal- en spraakontwikkeling. Ook andere ontwikkelingsgebieden komen ruim aan bod. Denk hierbij aan cognitief, sociaal-emotioneel en motorische ontwikkeling. Ook helpen wij achetrstanden in te lopen zodat kinderen die de dagopvang verlaten met een zo goed mogelijk basisniveau kunnen starten met school.

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom dan eens kijken op onze open inloopdagen. Iedere donderdagavond van 18:00 tot 19:00 bij kinderopvang VIPKids Gouda Goverwelle en locatie Boskoop.

Over de Auteur

Kinderopvang VIPKids is opgezet door Mike en Larissa. Toen eigenaars Mike en Larissa startten met hun kinderdagopvang, stelden ze zichzelf de vraag: op wat voor plek zou ík mijn kind nou het liefst een dag achterlaten? En: waar zou ik als pedagogisch medewerker graag willen werken?

Die twee vragen inspireerden hen om het kinderdagverblijf VIPKids Gouda op te richten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo