Virgin Vapor - Artikel Post - Artikel Marketing

Virgin Vapor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 488 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

Virgin vapor E-liquid

Virgin Vapor is een merk e-liquids afkomstig uit Amerika. Nadat het bedrijf in 2008 is opgericht ging het snel met deze e-liquids. Al snel werd Virgin Vapor een van de populairse merken van de USA. Nadat de bedrijfsprocessen waren geoptimaliseerd was het bedrijf klaar om ook de Europese markt te veroveren en met succes. Het bedrijf esmokedeal.nl is een van de Webshops die de top liquids naar Nederland haalde. De webshop, met nog tal van andere smaken in het assortiment biedt de Virgin Vapor e-liquids voor de voordeligste prijzen online.

Tabaksmaken

De populairste smaken e-liquids zijn en blijven de tabakssmaken. Dit komt mede doordat de meeste e-rokers de producten gebruiken om te stoppen met roken. De smaken van dit merk worden wereldwijd geroemd. Met name de Best Damn tobacco. Deze wordt telkens weer uitgeroepen tot een van de beste tabakssmaken en is de winnaar van tal van prijzen wereldwijd.

100% vg e-liquids

Wat het merk zo bijzonder maakt is dat het naast normale e-liquids ook 100% vg e-liquids produceert in tal van smaken. Deze oplossing van Virgin Vapor is speciaal voor mensen met een overgevoeligheid voor de stof PG die in andere vloeistoffen wel aanwezig is. Overgevoeligheid voor de stof kan zich uiten in geirriteerde luchtwegen en een opgezette keel. Heeft u hier last van tijdens het dampen? Probeer dan gerust eens de Virgin Vapor e-liquids

Hier moet wel meteen bij gezegd worden dat deze niet geschikt zijn voor alle clearomizers (verdampers). Kies dus altijd voor een clearomizer van hoge kwaliteit zoals bijvoorbeeld van merken zoals Joyetech, Kangertech en Aspire. Dan zul je weinig problemen ondervinden met deze juices.

Ben je net nieuw met het e-roken? Kijk dan eens naar de verschillende startersets die worden aangeboden. Je hebt al een complete starterset voor minder dan twintig euro.Over de Auteur

Ik ben willem, een ervaren damper die graag zijn  ervaringen deelt over de beste e-liquids.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo