Voordelen van houten palletboxen - Artikelpost

Voordelen van houten palletboxen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 534 | Aantal woorden: 530 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Houten palletboxen kopen

Op www.pallet-boxen.nl kunt u nu eenvoudig houten palletboxen kopen. Wij hebben namelijk een groot aanbod houten palletboxen te koop voor een goedkope prijs. Deze goedkope prijs kunnen we garanderen, omdat we naast de nieuwe exemplaren ook tweedehands houten palletboxen verkopen. De gebruikte houten palletboxen zijn technisch altijd in een goede staat. In sommige gevallen zijn ze slechts één keer gebruikt, waardoor ze nog een heel leven voor zich hebben. Alle palletboxen uit ons assortiment zijn bovendien opvouwbaar of inklapbaar.

 

De voordelen van houten palletboxen

De houten palletboxen uit ons assortiment zijn ideaal te gebruiken bij logistieke processen, transport en opslag. Producten en goederen worden vaak vervoerd op een pallet zonder wanden. Om de producenten en goederen te beschermen wordt er dan wikkelfolie gebruikt. Dit is echter niet erg handig en daarnaast ook nog slecht voor het milieu. Het gebruik van houten palletboxen is dan ook een goede oplossing. De palletboxen van hout bieden namelijk een goede bescherming tegen datgene dat vervoerd wordt. Een groot voordeel is ook dat de palletboxen op elkaar gestapeld kunnen worden, waardoor de laadruimte van een vrachtwagen veel beter benut wordt. Dit geldt ook voor een opslagruimte. In sommige gevallen kan er tot vijf hoog gestapeld worden. Als de producten of goederen in onze houten palletboxen aangeleverd worden, kunnen ze direct in het magazijn geplaatst worden.

 

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring

In onze webshop zijn er diverse houten palletboxen te koop. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we altijd advies geven over welk type het beste past bij een bepaald logistiek vraagstuk. Het kiezen van de juiste palletboxen is van belang voor een optimale uitvoering van het logistieke proces. Het is dan ook altijd mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen voor advies op maat. Ons magazijn is gevestigd in Eindhoven.Over de Auteur

S.E.O specialist www.gorisseninternetmarketing.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo