Vrijgezellenfeest informatie blog - Artikel Post - Artikel Marketing

Vrijgezellenfeest informatie blog

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2785 | Aantal woorden: 576 | Datum: | 6 commentaar

Deze blog zal bestaan uit korte verhalen met een deels informatieve uitleg en deels een vermakelijk voorbeeld van hoe verschillende feesten gevierd kunnen worden. Er zal onder andere uitleg worden gegeven over waarom deze feesten gegeven worden, hoe ze worden opgezet en hoe ze meestal verlopen, en andere tips en tricks. Als er grappige voorbeelden zijn geweest in de loop der tijd zal ik deze ook vermelden. Om dit alles af te trappen wil ik beginnen met een feest dat tot veel van de jonge goden en godinnen in onze samenleving aan zal spreken en voor de nodige opwinding zal zorgen. Ik  heb het in dit geval over het vrijgezellenfeest, een feest wat gezien wordt door de feestgangers als het laatste feest om compleet uit je dak te gaan zonder grenzen, door de ouders als een dag waarvan ze hopen dat alles goed zal gaan en door de bruid of bruidegom één groot plezier gezien wordt. Maar waar komt het vrijgezellenfeest eigenlijk vandaan? Waar vindt het zijn oorsprong en welke cultuur is er als eerste mee begonnen? Deze vragen en meer probeer ik te beantwoord in deze blog. Lees lekker mee.

De geschiedenis van het vrijgezellenfeest is er één die ik niet terug kon vinden in de geschiedenisboeken. Ondanks dit kan ik er natuurlijk wel rustig op los theorieën over het hoe en wat van het vrijgezellenfeest. Ik denk namelijk dat dit feest al enkele eeuwen bestaat en dat het ten tijden van het flinke bier drinken en feesten is verzonnen als een soort van vaarwel feest georganiseerd door de vrienden en vriendinnen van de bruid en bruidegom voordat deze het huwelijks bootje in stapte. Want daarna is het steeds minder feesten vonden zij en daar zit ook wat in. Maar omdat het dan ook het laatste feest was werd er ook flink uitgepakt en gefeest alsof de gelukkige nog zonder partner was. Vandaar de naam ook: vrijgezellenfeest. Tegenwoordig lijkt er weinig veranderd aan de stijl van het feest. Nog steeds wordt het feest gepland door de vrienden van de bruid of bruidegom, en vaak zo goed mogelijk in het geheim zodat de verrassing het grootste is. Het is vaak dan ook dat de gelukkige mee wordt genomen naar een reguliere tocht of een dekmantel en soms wordt deze zelfs geblinddoekt en ontvoerd als het ware door de vrienden en vriendinnen. Hele weekenden worden uitgetrokken voor een dergelijke feest en vaak wordt er dan ook weinig geslapen ten tijden van het weekend. Het verloop van het feest kan op vele manieren, en ondanks dat het beeld van een vrijgezellenfeest toch vaak wordt omringt met strippers en soms zelfs prostituees, valt dit reuze mee en komt het veel minder vaak voor dan men denkt. Er worden voornamelijk uitjes georganiseerd en een huis of bungalow gehuurd waar daar dan in een select gezelschap nog één keer flink gebeest kan worden met drank en feesten. Sommige feesten gaan de avontuurlijke kant op en nemen de ‘vrijgezel’ mee naar een hindernisbaan of laten hem of haar rijden in een sportwagen. Opties in overvloed.Over de Auteur

Mijn naam is Tijl Klaasse en ik wilde een blog beginnen over het vrijgezellenfeest, een leuke reden om een feest te geven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Fri, 2 Nov 2012 at 3:27 AM, by Guest
Bedankt voor het delen van de informatie met ons op artikelpost.nl, wens u veel succes

Fri, 2 Nov 2012 at 3:34 AM, by Guest
Sommige echt interessante details die u hebt geschreven op artikelpost.nl hebben me veel geholpen, net wat ik zocht :D . wens u veel succes

Thu, 14 Feb 2013 at 1:41 AM, by Guest
Ik ben echt gelukkig uw webpagina te kunnen bekijken en ik kijk ernaar uit om zo veel meer leuke tips te lezen hier. Bedankt weer voor een heleboel dingen.

Fri, 8 Mar 2013 at 5:48 PM, by Guest
Goede dag! Deze post kon niet beter worden geschreven! Het lezen van dit bericht doet me denken aan mijn goede oude kamer mate! Hij altijd bleef babbelen over zijn feesten. Ik zal dit artikel naar hem toe sturen. Vrij zeker dat hij het leuk zal vinden om dit te lezen. Veel dank voor het delen!

Mon, 15 Apr 2013 at 7:59 PM, by Guest
Nou laat het feest maar beginnen!

Fri, 19 Apr 2013 at 7:56 AM, by Guest
Ik heb niet gecontroleerd in hier voor een tijdje geleden dat ik dacht dat het was saai , maar de laatste paar berichten zijn grote kwaliteit , dus ik denk dat ik je weer toevoegen aan mijn dagelijkse bloglist . Je verdient het collega of kennis :) ;) ;)

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[147 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[120 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo