FB pix Waar je op moet letten bij het kopen van laarzen - Artikelpost

Waar je op moet letten bij het kopen van laarzen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3720 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

De aanschaf van een nieuw paar laarzen is zoals het uitzoeken van een nieuwe goede vriend. Indien u verstandig kiest, heeft u zo een metgezel voor het leven te pakken. In tegenstelling tot de kleding waar u ze bij draagt gaan laarzen immers nooit uit de mode. Het belangrijkste aspect om op te letten bij het aanschaffen van nieuwe laarzen is dan ook uw eigen stijl en persoonlijkheid, aangezien de laars die u draagt reflecteert wie u bent.

Desalniettemin zijn er een aantal andere zaken die u kunnen helpen bij uw keuze; er zijn zoveel soorten laarzen op de markt tegenwoordig dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet.

De hoge laars is een klassieker; zowel met als zonder hak is deze laars ontzettend veelzijdig en staat hij iedereen. Onder of over een broek voor een casual look, onder een kokerrok voor een verlengend effect, onder een wijde rok voor iets feestelijks, alles is mogelijk. In combinatie met een donkere panty of legging doen deze laarzen uw benen langer lijken dan u ooit had durven dromen.

De cowboylaars, nog zo’n klassieker. Hoewel natuurlijk altijd goed met bootcut jeans, staan deze laarzen verrassend goed in combinatie met vrouwelijke rokjes of zelfs een pak. Ze maken elke outfit net dat beetje interessanter. Speel ermee!

Platte laarzen zijn meestal wat meer casual en zitten over het algemeen zeer comfortabel. Onder strakke, rechte jeans zijn ze de perfecte keuze voor door de week, en voor feestelijke gelegenheden combineert u ze met een wijde rok.

Het meest flatterend is een laars die reikt tot net boven het breedste punt van de kuit. Vooral voor dames met stevige kuiten is een iets hogere schacht aan te raden. Toch kunnen enkellaarsjes, een enorme trend tegenwoordig, ook zeer leuk staan; onthoud alleen dat een laars tot under de enkel uw benen langer doet lijken, terwijl een model dat tot net boven de enkel komt uw benen optisch verkort en verbreedt.Over de Auteur

Door Floor Uitterhoeve. Neem voor laarzen en schoenen met perfecte pasvorm eens een kijkje op www.duoboots.nl of www.duoboots.nl/products

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo