Waarom de watertaxi een uitstekend alternatief is - Artikel Post - Artikel Marketing

Waarom de watertaxi een uitstekend alternatief is

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 345 | Aantal woorden: 467 | Datum: | 0 commentaar

Het is een bekend cliché; verliefde stelletjes bezoeken Venetië en maken een gondeltocht over de grachten. Het is niets raars in een stad die meer water dan stenen heeft. Toch is Venetië zeker niet de enige stad met een dergelijke watertaxi. Overal ter wereld verschijnt dit vervoersmiddel. Is de watertaxi een goed alternatief voor de ‘gewone’ taxi?

 

Dat lijkt er wel op. In veel steden is de watertaxi al decennialang een populair vervoersmiddel. In Chicago bijvoorbeeld, varen er als sinds 1935 watertaxi’s over de fameuze Chicago River. Ook in New York is het al jarenlang succesvol. Andere plaatsen als Nieuw-Zeeland, Moskou en Londen hebben ook watertaxi’s. Het concept gaat de wereld over en lijkt vrijwel overal succesvol. Het mag daarom geen verrassing zijn dat er ook in Nederland steeds meer watertaxi’s verschijnen. Sinds 2000 kun je de watertaxi pakken in Vlissingen, en sinds 2008 ook in Rotterdam en Amsterdam. En zeker in die laatste twee plaatsen is het meer dan een taxiritje. Er kan een arrangement met onbeperkte drank of een heus diner geregeld worden tijdens de tocht en er wordt daarbij een tour langs de hotspots van de steden gemaakt. Het is een ervaring.
Daarmee spelen de watertaxi’s in op de huidige trend. De klant wil meer dan een eenvoudig ritje maken. Het is daarom dat taxi-app Uber arrangementen aanbiedt met drankjes en de mogelijk om je eigen muziek aan te zetten. En het is daarom dat de NS wifi in de trein aanbiedt. Er moet iets speciaals aan zitten, wil de klant een watertaxi pakken.

 

 

We kunnen dus zeggen dat de watertaxi een uitstekend alternatief is voor de gewone taxi en zeker toekomst heeft. Het is modern en uniek en daarom zeer aantrekkelijk voor de klant. Het lijkt nog maar een kwestie van tijd voordat centrales als Taxi Zandvoort ook watertaxi’s aanbieden. Of voordat een boottocht naar Schiphol mogelijk wordt met taxi Haarlem Schiphol.

Over de Auteur

Een liefhebber van Taxi's die mensen wil helpen de juiste keuze te maken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo