Waarom kiezen voor Kroon olie in plaats van andere merken motorolie? - Artikelpost

Waarom kiezen voor Kroon olie in plaats van andere merken motorolie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 595 | Aantal woorden: 865 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn vele goede redenen om te kiezen voor Kroon olie in plaats van andere motorolie. Iedere motorolie auto is anders en Kroon heeft hier al meer dan 100 jaar ervaring mee. Ze ontwikkelen en produceren hoogwaardige smeermiddelen en niet alleen motorolie auto, tevens voor andere toepassingen zit je goed met Kroon olie. Kroon heeft naast producten voor het wegverkeer tevens producten voor de landbouw, industrie, tweewielers, scheepvaart en andere specialiteiten. De gekozen motorolie auto hangt geheel af van het type motor en de leeftijd. Door te kiezen voor de juiste motorolie verhoog je de prestaties en levensduur van machines, auto’s en vrachtwagens.

 

Wat is Kroon olie

Kroon is een onafhankelijke producent die constant inspringt op de ontwikkelingen binnen de markt. Iedere technische trend wordt op de voet gevolgd en op het moment dat er specifieke wensen zijn van een klant dan bedenken ze een maatwerkoplossing voor je. Kroon olie wordt in Nederland gemaakt en voldoet aan alle internationaal geldende specificaties. Om deze reden worden de producten over de hele wereld geëxporteerd. De producten worden geproduceerd en verkocht in Zwijndrecht en Almelo. Naast vele producten wordt er door Kroon ook een compleet pakket aan servicemodules aangeboden. Gecombineerd met een hoge leveringsbetrouwbaarheid is dit een bewijs van hun goede dienstverlening. Ook voor vragen en advies kan je terecht bij de technische dienst. De olie van Kroon wordt verkocht via verschillende verkoopkanalen waaronder webshops en fysieke winkels.

 

Welke soorten motorolie voor je auto bestaan er

Het is erg belangrijk dat je de juiste motorolie voor je auto gebruikt. Met een verkeerde motorolie kan je je motor blijvend beschadigen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je niet weet welke motorolie bij je auto past dan kan je dit terugvinden op het internet door te zoeken op het kenteken of door het type en merk van je auto in te voeren. Naast adviezen voor de motorolie voor je auto kan je bij sommige zoekopdrachten ook gelijk een overzicht terugvinden van andere smeermiddelen die geschikt zijn voor je auto zoals remvloeistof en transmissie olie.

 

Het verschil tussen motorolie

Er bestaat bijvoorbeeld 5W40, 10W40 of 5W30 motorolie. Deze motorolie is bruikbaar in zowel agrarische voertuigen, auto’s en vrachtwagens. Het cijfer 5W of bijvoorbeeld 10W staat voor de verpompbaarheid op het moment dat er een lage temperatuur is. Een 0W olie is erg dun en een 25W is juist erg dik.Over de Auteur

Als automonteur schrijf ik graag over handige tips en tricks betreft het onderhouden van je auto.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo