FB pix Waarom zou je een zeecontainer kopen? - Artikelpost

Waarom zou je een zeecontainer kopen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1231 | Aantal woorden: 349 | Datum: | 0 commentaar

Een zeecontainer gebruiken voor reclame

Een zeecontainer heeft zes zijden, waarvan er vier bijna constant zichtbaar zijn. Als je een container huurt, zal daarop zeer waarschijnlijk de naam of het logo van van het container verhuurbedrijf prijken. Waarom zou je die mogelijkheid om te worden gezien niet gebruiken voor je eigen bedrijf?

Je bedrijf betaalt grof geld voor advertenties in kranten en tijdschriften, die (qua tijdsduur) een beperkt bereik hebben. Een deel van wat je investeert in de aanschaf van een zeecontainer kan dus beschouwd worden als besteed aan adverteren. Een gespecialiseerd zeecontainer verhuur- en verkoopbedrijf kan je een container leveren met je bedrijfsnaam of logo erop.  Als het logo een gekleurde achtergrond heeft, kun je een container kopen in die specifieke kleur en je logo op de zijden laten plaatsen.  

Een zeecontainer kan gemakkelijk worden doorverkocht

Waarschijnlijk zou het niet in je opkomen om een zeecontainer te kopen om die daarna weer te verkopen, maar het is toch een van de beste redenen om te kiezen voor kopen in plaats van huren. Als je een container huurt om iets naar de andere kant van de wereld te verschepen, moet je betalen voor de terugreis die de lege container maakt. Veel zendingen betekent hoge uitgaven voor terugkerende containers. Zou je een container kopen, dan heb je de mogelijkheid om die na gebruik door te verkopen zonder veel geld te verliezen; een zeecontainer verliest niet snel zijn waarde.  

Als je bedrijf regelmatig goederen verzendt, overweeg dan een container te kopen in plaats van er een te huren. Je zou er een flink bedrag mee kunnen besparen.  

 Over de Auteur

Het voor de hand liggende antwoord op die vraag is natuurlijk om spullen te verzenden en bepaalde risico’s bij het transport te vermijden. Maar er zijn andere redenen waarom een zeecontainer kopen (in plaats van er een te huren) aantrekkelijk is voor een bedrijf dat regelmatig goederen verzendt. Laten we er eens een paar bekijken waaraan je zelf niet direct zou denken.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo