FB pix Wat is de prijs van een advocaat? - Artikelpost

Wat is de prijs van een advocaat?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1063 | Aantal woorden: 502 | Datum: | 0 commentaar

Een advocaat, het kan hulp bieden bij grote geschillen zaken of strafzaken. Toch weerhouden veel mensen zich er van om een advocaat in handen te nemen. Dit heeft voornamelijk te maken met de hoge prijzen voor het inhuren van een advocaat. Zo ben je bij iedere zaak veel geld kwijt voor een advocaat. De vraag is natuurlijk, is dit de moeite waard of niet?

Een advocaat inhuren
Het inhuren van een advocaat moet een wel overwogen beslissing zijn. Er zijn veel zaken waarbij het niet noodzakelijk is om een advocaat in te huren. In deze gevallen zul je dan ook veel geld kwijt zijn voor een advocaat. Er zijn daarentegen ook zaken waarbij het wel verstandig is om een advocaat in te huren. De hulp die zij bieden is natuurlijk professioneel en kan veel voordelen met zich mee brengen.

De kosten voor een advocaat
De kosten voor een advocaat verschillen van elkaar. De uurtarieven voor een advocaat kan zo tussen de €70,- en €400,- liggen. Hoe lang je precies met een zaak bezig bent verschilt natuurlijk ook. Het gemiddelde van een zaak ligt rond de 15 uur. Dit houdt in dat je al snel tussen de €1050,- en €6000,- kwijt bent voor een advocaat. Bij de keuze voor een advocaat is het goed om eerst een duidelijk gesprek te hebben over de kosten.

Regio afhankelijk
Opvallend bij het inhuren van een advocaat is dat er in de kosten een groot verschil zit tussen de locatie waar je de advocaat vandaan haalt. Zo kan een advocaat in Den Haag gemiddeld veel goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een advocaat in Amsterdam. Als je opzoek gaat naar een advocaat is het daarom handig om verder dan je eigen stad te kijken. Ben jij opzoek naar een advocaat in de regio Den Haag? Neem dan eens een kijkje op de pagina van Advocaatdenhaag. 


 

Over de Auteur

Zelf had ik een advocaat nodig voor mijn rechtzaak. Ik schrok erg van het uur tarief die een gemiddelde advocaat vraagt, daarom ben ik verder gaan kijken dan mijn eigen stad om zo een goede prijs te vinden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo