Wat is er open buiten werktijd? - Artikelpost

Wat is er open buiten werktijd?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 994 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

AfterOffice biedt je de oplossing, met een overzicht van winkels die flexibele openingstijden hanteren!  

Hoe vaak is het jou al gebeurd dat je met moeite van je werk weg kon voor een doktersafspraak om vervolgens een uur in de wachtkamer te zitten? Weer een kostbaar uur voorbij dat je toch weer ergens moet inhalen. Of dat je na je werk je kleding snel naar de stomerij wilt brengen en voor een dichte deur komt te staan. Dit alles kan behoorlijk frustrerend zijn, maar is vanaf nu verleden tijd, want de nieuwe website AfterOffice zorgt ervoor dat je gewoon buiten werktijd naar de dokter, tandarts, kapper of stomerij kan. 

De website www.afteroffice.nl geeft je een overzicht van winkels en diensten die buiten werktijd open zijn, handig onderverdeeld in verschillende categoriën. Onder werktijd klusjes oplossen hoeft nu niet meer! In Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag vind je al een overzicht van winkels en diensten die open zijn buiten werktijd. In de toekomst wil AfterOffice dit overzicht nog verder uitbreiden met meerdere steden, zodat je altijd en overal een winkel kan vinden die buiten werktijd open is! 

Ben je op zoek naar een apotheek, een kapper of misschien een slotenmaker die ook na zessen open is? Alle dienstverleners die flexibele openingstijden hanteren vind je terug in een van de handige rubrieken op de website, zoals gezondheid, persoonlijke verzorging of in & om het huis. Anderen die al gebruik hebben gemaakt van de winkel hebben reviews achtergelaten om het je nog makkelijker te maken.  

Dus stop nu met jezelf in onmogelijke bochten te wringen en handel gewoon je persoonlijke zaken na werktijd af! Kijk voor een overzicht van winkels die buiten werktijd open zijn op www.afteroffice.nl en volg AfterOffice op Facebook.Over de Auteur

AfterOffice biedt een oplossing voor werkend Nederland met een duidelijk overzicht van winkels en diensten die ook buiten werktijd open zijn. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo