FB pix Wat is krimpfolie? - Artikelpost

Wat is krimpfolie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 244 | Aantal woorden: 783 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer jij dagelijks te maken hebt met pakketjes dan heb je vast wel eens van krimpfolie gehoord, maar misschien ken jij dit nog niet. Je ziet het misschien wel eens voorbij komen, maar dan heb je nog geen idee dat dat de welbekende krimpfolie is. Klik hier voor de site. 

Hoe werkt krimpfolie?

Je hebt vast wel eens gezien dat er palets helemaal volgestapeld werden met allemaal kleinere pakketjes en dan is het je waarschijnlijk ook al wel eens opgevallen dat het niet altijd even stevig staat en dat het er soms echt op lijkt alsof de toren om zal gaan vallen. Dan is het natuurlijk erg belangrijk om er voor te zorgen dat dit niet gebeurd en daar komt in veel gevallen de krimpfolie bij kijken. Er zijn ook krimphoezen te krijgen die voor bepaalde maten pallets beschikbaar zijn. Zo hoef je het zelf niet te rollen, maar in beide gevallen is het wel belangrijk dat de folie warm gemaakt wordt, zodat het zich strak tegen de dozen op de palet aan kan gaan trekken.

Beter dan sealen

Je ziet ook wel eens dat er plastic folie gebruikt wordt dat om het pakketje heen gerold wordt, maar vaak zorgt dit niet voor de stevigheid die zo hard nodig is, omdat het niet tegen de pakketjes aangetrokken wordt en een aantal pakketjes daardoor nog steeds te veel ruimte hebben om zich op de pallet te kunnen verplaatsen. Dat wil je natuurlijk niet en daarom wordt er vaker voor het alternatief van krimpfolie gekozen. Dit biedt een stukje stevigheid en daarmee zekerheid die zeker wenselijk is wanneer je allemaal breekbare pakketjes op de pallet hebt staan die niet mogen bewegen. Het is een erg handig verpakkingsmateriaal dat nog te weinig naamsbekendheid heeft. 

Strak verpakken

Krimpfolie is dus een goede oplossing wanneer je te maken hebt met een palet die niet strak opgeladen kan worden, waardoor sommige pakketten misschien iets te veel ruimte kunnen krijgen waardoor deze zouden kunnen gaan schuiven. Om dit te voorkomen breng je het folie om de pallet heen aan en verwarm je deze bijvoorbeeld met een krimp kanon waardoor het folie zichzelf dicht naar de pakketten toe zal trekken en de pakketjes dicht naar elkaar toegetrokken worden, waardoor je zeker bent van een goede verzending naar de gewenste bestemming waar je het graag als bedrijf naartoe zou willen sturen. Lees meer over krimpfolie op de website van de  verkopende partij die dit artikel aan jou aan te bieden heeft. Over de Auteur

Auteur schrijft over woonartikelen omtrent huis en andere producten die hierbij horen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo