FB pix Wat is renovatie? - Artikelpost

Wat is renovatie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1748 | Aantal woorden: 346 | Datum: | 0 commentaar

Renovatie, pandverbetering en woningverbetering zijn eigenlijk hetzelfde. Deze termen gebruik je als het gaat om het geheel of gedeeltelijk verbeteren en / of vernieuwen van een gebouw, pand of woning of ook wel wanneer het gaat om het vergroten van het gebouw of pand. Vakmensen gebruiken deze termen ook wel wanneer het eigenlijk gaat om het slopen van de woning of het gebouw met als doel een beter en nieuw gebouw ervoor in de plaats te zetten. Er wordt ook wel eens gesproken over groot onderhoud. Echter bij groot onderhoud gaat het niet om verbetering of vernieuwing maar om het herstellen / vervangen of vernieuwen van onderdelen van het gebouw die aan slijtage onderhevig zijn zoals muren, dakgoten, kozijnen, etc. Een kenmerk van groot onderhoud is dat de woning, ondanks de werkzaamheden, toch een gelijkwaardig wooncomfort blijft houden.

Misschien wil jij jouw huis verbeteren, uitbreiden, de vloerbedekking vervangen, een extra kamer toevoegen of misschien ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt gaan aanpakken? Na vele jaren nog steeds dezelfde witte of blauwe muren? Dat kan gaan vervelen! Of hetzelfde kantoor / huis decor is nu toch wel wat saai geworden? Wat de reden ook mag zijn, renovatie van woningen is een geweldig idee. Ook kunt u de behaaglijkheid van uw woning vergroten door vloerverwarming in te laten frezen. Een goede verandering kan wonderen doen voor uw humeur! Het bijkomend voordeel is dat deze renovatie de waarde van uw woning zal vergroten en u creëert een aangename ambiance!

We weten allemaal dat woningrenovaties veel inspanning en een aantal dagen van arbeid vereisen. Of je besluit om het zelf te doen of een bedrijf in te huren, het is belangrijk om uw renovatie plan goed van tevoren doordacht te hebben!Over de Auteur

Geert Tiessen schrijft teksten over diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo