Wat mag er absoluut niet ontbreken op kantoor - Artikelpost

Wat mag er absoluut niet ontbreken op kantoor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 239 | Aantal woorden: 731 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen die dagelijks op kantoor te vinden is, heeft vast een moment gehad dat je wegdroomt even fantaseert over het ideale kantoor. Misschien is het ideale kantoor voor jou een plek waar je tot rust komt terwijl je werkt of juist een plek die je motiveert en stimuleert om nog een stapje extra te zetten. Elk kantoor is anders ingericht en heeft zijn charmes. Maar er zijn toch écht een paar dingen die absoluut niet mogelijk ontbreken op een kantoor. Lees in dit artikel wat dat is!

KOFFIE

Het is eigenlijk ook wel vanzelfsprekend dat koffie op elk kantoor en eigenlijk op elk bedrijf aanwezig moet zijn. Nu hebben werknemers altijd wel wat te klagen over de kwaliteit en de smaak van de koffie. Je kan als bedrijf ervoor kiezen om een basic koffieapparaat te kopen waarbij de werknemers zelf de bonen erin moeten doen om koffie te krijgen. Of je kiest voor een luxe koffiemachine van Nespresso waarbij je ook nog eens kan kiezen wat voor soort koffie je wil. We kunnen het alvast verklappen, de werknemers zullen een stuk gelukkiger en vrolijker zijn in de ochtend als je kiest voor de laatste optie.

Koffiemachines voor bedrijven kan je bij Zelst.nl halen. Dit is gespecialiseerd in het verkopen koffieapparaten. Of het nou gaat om de goedkope variant of de dure luxe. Zelst heeft alles in huis. Haal nu je koffiemachine bij Zelst.nl

Lounge hoek

Tussen het werk door of even in de pauze relaxen in de lounge hoek, dat is fijn. Sommige banen eisen erg veel van werknemers. Hierdoor loopt de stress vaak hoog op. Het is fijn als deze werknemers zich even kunnen terugtrekken of kunnen uitrusten in een lounge hoek.

Natuurlijk kan de lounge hoek ook gebruikt worden tijdens de lunch om gezellig samen te loungen met collega’s. In ieder geval een lounge hoek mag zeker niet ontbreken op het ideale kantoor.

Kantine

De meeste grote bedrijven beschikken over een kantine die gerund wordt door een bedrijf of een kantine vrouw. Elke dag verse broodjes, soep en salade en een brede keuze aan drinken. Dat is nog eens genieten op werk. Een kantine op werk is fijn voor de werknemers die niet ontbijten of geen zin hebben om eten van huis mee te nemen. Daarnaast kan je werknemers met gezond eten in de kantine ook nog eens stimuleren om gezond te eten.

Geen ruimte voor een kantine? Laat dan boodschappen bezorgen door de Albert Heijn. Vers brood zal de werknemers altijd goed doen.

Pingpong tafel

Mensen die op kantoor werken zijn vaak geneigd de hele dag te blijven zitten. Dit is niet alleen slecht voor hun houding, bloedsomloop maar ook voor de concentratie. Een pingpong tafel nodigt de werknemers uit om tijdens het werk een potje te tafeltennissen. Tafeltennis kan al snel heel intensief worden en zorgt daarom voor voldoende beweging. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om een potje te spelen met je collega’s. En op een vrijdag middag kan de tafel gebruikt worden voor bierpong. Ideaal voor een Vrijmibo.

 

 

 

 

 Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om informatie te delen over verschillende onderwerpen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo