Watersnijden zorgt voor een afgewerkt resultaat - Artikelpost

Watersnijden zorgt voor een afgewerkt resultaat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 329 | Aantal woorden: 476 | Datum: | 0 commentaar

 

Zit u in de scheepvaart of de levensmiddelenindustrie? Dan is de methode van het waternijden zonder twijfel geschikt. Het is in deze industrie namelijk belangrijk dat de materialen haaks gesneden kunnen worden zodat onderdelen precies op elkaar passen. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil tussen de apparaten kan komen. Het watersnijden wordt gedaan met koud water, waardoor de materailen niet kunnen veranderen of beschadigen. Warmte kan bepaalde eigenschappen van materialen namelijk veranderen. Naast dat watersnijden handig is voor de scheepvaart of levensmiddelenindustrie is dit ook handig voor kleine projecten in uw huis of bedrijfspand. Door middel van dit artikel proberen wij u een zo volledig mogelijk beeld te geven over het watersnijden en alles wat daarbij komt kijken.

 

 

Hoe gaat watersnijden in zijn werk?

Bij watersnijden worden, zoals u net al kon lezen, allerlei vormen uit plaatmateriaal gesneden. Hoe heeft water een snijdende werking vraagt u zich misschien wel af. Dat komt doordat er door een kleine opening water onder hoge druk naar buiten komt. Voor zachtere materialen wordt dit alleen met water gedaan. Wanneer er hardere materialen gesneden moeten worden, wordt er abrasief aan het water toegevoegd. Abrasief is een soort zand.

 

Het is een groot voordeel dat door middel van watersnijden allerlei materialen gesneden kunnen worden. Van beton tot glas, alle materialen die u maar kunt verzinnen zijn mogelijk. Na het watersnijden is er geen nabewerking meer nodig en is er geen sprake van verkleuring of vervorming.

 

Watersnijden door Kraan en Roos

Kraan en Roos maakt al 25 jaar klanten blij met verschillende projecten. Naast watersnijden voeren zij nog vele andere metaalbewerkingen voor u uit. Dit wordt gedaan door ervaren en deskundige medewerkers. Door de lange ervaring die zij hebben met het bewerken van producten kunnen zij een hoog kwaliteitsniveau garanderen. Bent u overtuigd van de krachten van Kraan en Roos of heeft u vragen? Bel dan gerust naar +31 172 613526 of mail naar info@kraanenroos.nl.

 

 

 

 Over de Auteur

Gerard Kempers schrijft over allerlei onderwerpen teksten. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo