FB pix We willen allemaal een witte kerst in 2013 - Artikelpost

We willen allemaal een witte kerst in 2013

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1084 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

De laatste jaren hebben we steeds meer sneeuw in de wintermaanden en met Kerst. Dit maakt de Kerst extra feestelijk bij de meeste Nederlanders. Een Kerst zonder sneeuw is toch een stuk minder feestelijk, sneeuw en kerst lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit terwijl het eigenlijk niet zo vaak voor komt. Vele mensen hopen op een witte Kerst. In alle kerstmis films is er altijd wel sneeuw te zien anders is het geen echte kerst film. Maar hoe groot is de kans op een witte kerst in 2013 nu eigenlijk?

Hoe vaak is er al een witte kerst geweest?

De afgelopen eeuw is er zes keer sprake geweest van een witte kerst. Dit wil dus zeggen dat er ongeveer in zes procent  van de kerstdagen sprake is geweest van sneeuw. De huidige eeuw is er al drie keer sprake geweest van een witte Kerst, namelijk 2009, 2010 en 2011. Als we kijken naar het weer de afgelopen jaren, lijkt het erop dat het klimaat aan het veranderen is, de winters worden steeds kouder. Maar zal door deze weersveranderingen de kans groter zijn op een witte Kerst in 2013? 

Weersverwachting kerstmis 2013

Tot nu toe kan er nog geen uitspraak worden gedaan over de verwachte weersvoorspellingen van de Kerst 2013. Toch verwachten veel mensen dat het dit jaar een koude kerst wordt, waarschijnlijk ook met sneeuw. Dit ook gezien de winters de afgelopen jaren een stuk kouder waren dan in de vorige eeuw. Het wordt dit jaar weer spannend wat het weer gaat doen. De dagen voor kerst zien websites als buienradar ook een flinke stijging doordat mensen zo graag willen weten of de kans bestaat op een witte kerstmis.

Of het nu gaat sneeuwen met de kerst 2013 of niet, de Kerst zal toch wel feestelijk zijn met alle familie leden gezellig samen het kerst diner eten. Voor nu alvast een witte kerst gewenst.Over de Auteur

Zelf vind ik het erg gezellig als er een witte kerstmis is. Toch vind ik het best raar dat iedereen op een witte kerst hoopt terwijl dit zelden voor komt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo