Welk cadeau geef je iemand voor de eerste communie? - Artikel Post - Artikel Marketing

Welk cadeau geef je iemand voor de eerste communie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 535 | Aantal woorden: 541 | Datum: | 0 commentaar

Een bijzondere gebeurtenis
De eerste communie is een bijzondere gebeurtenis in het leven van een kind. Het kind mag dan voor het eerst deelnemen aan de eucharistie. Het is een onderdeel van de initiatiesacramenten. Binnen de kerk is het kind vaak 7 of 8 jaar wanneer hij of zij deelneemt aan de communie. Daar is een tijd van voorbereiding aan vooraf gegaan. De kinderen ontvangen dan catechese over bijvoorbeeld de kerk, eucharistie en Jezus. Tijdens een feestelijke mis vindt de eerste communie plaats en mag een kind daar een eigen bijdrage aan leveren. Daarna is het tijd voor een familiefeest!

Een uniek cadeau voor de eerste communie
Bij een feest hoort natuurlijk een mooi communie cadeau. Wanneer je bent uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste communie van een kind, dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Voordat je overgaat tot het kopen van een communie cadeau, kun je het beste de uitnodiging nog eens goed bekijken. Vaak staat er wel een cadeautip aangegeven waar je dan rekening mee kunt houden, of is er een wensenlijst bij ingesloten. Daarmee voorkom je dat je iets koopt dat een kind al heeft en kun je een mooi en uniek cadeau overhandigen.

Combineer een cadeau met een persoonlijke kaart 
Wanneer je terug kijkt naar de traditie, dan werd een kind door de ouders vaak verrast met een mooi horloge of fiets. De wensen en de tijd zijn echter veranderd en daar dien je bij het kopen van je communie cadeau ook rekening mee te houden. Een kaart mag sowieso niet ontbreken. Maak de kaart extra bijzonder door er een persoonlijke boodschap in te schrijven. Schrijf er bijvoorbeeld een mooie herinnering bij die je hebt aan het kind. Dit zal altijd enorm gewaardeerd worden! 

Verschillende cadeaus
Cadeaus waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld boeken over het leven van Jezus, waaronder een vertelbijbel. Een ander mooi boek dat je kunt geven is het boek "Niemand zoals jij" van Max Lucado. Maar ook puzzels, sleutelhangers, cd's en dvd's blijven erg populair. Voor een meisje kan het leuk zijn om een mooi sieraad te geven. Wil je graag iets unieks geven? Kies dan voor een houten familieboom. In de boom is plaats voor 28 foto's van dierbare mensen en gebeurtenissen in het leven van een kind. Er zijn daarmee voldoende mooie cadeaus te geven voor de eerste communie van een kind!

Over de Auteur

.....

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo