FB pix Werken in de natuur: tijd om eens iets terug te geven en bij te leren - Artikelpost

Werken in de natuur: tijd om eens iets terug te geven en bij te leren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 978 | Aantal woorden: 499 | Datum: | 0 commentaar

Ecologie is vandaag alomtegenwoordig. En dat is maar beter, want door de opwarming van de aarde gaat het milieu in snel tempo achteruit. Daarom is het eens zo belangrijk om je steentje bij te dragen. Als iedereen beseft dat vele kleintjes één grote maken, dan valt er misschien nog wat te redden. Eén van de zaken die je kan doen om te helpen, is werken in de natuur.

Jouw bijdrage door te werken in de natuur

Hou je thuis je energieverbruik laag? Heb je al de nodige investeringen gedaan om je huis te isoleren en het in het algemeen energie-efficiënter te maken? Heb je je vleesconsumptie verlaagd en koop je vaker biologische producten? Dan ben je al goed op weg. Maar je kan je nog meer engageren voor de planeet die we met z’n allen zo zwaar belasten.

Werken in de natuur is een goede manier om iets terug te doen voor Moeder Natuur. Bovendien is het voor jou ook aangenaam om in contact te staan met de natuur, met het groen. Werken in de natuur is ideaal om op adem te komen, weg van de dagelijkse stress.

Werken in de natuur en er zelf iets van op steken

Nu vraag je je misschien af waar precies je kan werken in de natuur. Je groene vingers gebruiken in het bos om de hoek of in je eigen moestuin is al een stap in de goede richting, maar je kan nog veel meer doen.

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om iets in het buitenland te doen? Zo kan je ondertussen een taalcursus Spaans volgen. Spanje heeft prachtige gebieden waar je niet alleen in contact staat met de natuur, maar waar je ook de taal kan leren. En een taalcursus Spaans combineren met werken in de natuur: geef toe, het is eens wat anders.

Waarom zou je nu een taalcursus Spaans willen volgen? Spaans is een van de meest gesproken talen, naast het Engels en het Mandarijns. Net als het Engels, is het Spaans wereldwijd een belangrijke taal in communicatie, entertainment, economie, cultuur, enz. Beeld je je bovendien in wat een taalcursus Spaans en werken in de natuur voor je CV kunnen betekenen!

Talenkennis is meer dan ooit van belang op de arbeidsmarkt. Bovendien ondertekenen heel wat bedrijven charters over ethisch én ecologisch zaken doen. Niets dan voordelen voor jou dus als je gaat werken in de natuur tijdens een taalcursus Spaans.Over de Auteur

Belgische schrijver

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo