Wismec e-sigaretten: een ware ervaring voor de gevorderde damper - Artikelpost

Wismec e-sigaretten: een ware ervaring voor de gevorderde damper

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 580 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

Tussen de vele aanbieders van e-sigaretten zit ook een wellicht wat onbekender merk, namelijk Wismec. De e-sigaretten van dit merk zijn meer apparaten te noemen. Ze zijn wat groter, maar zijn krachtig en hebben vele verschillende functies en instelbaarheden. Dit merk heeft minder verschillende soorten e-sigaretten in het assortiment dan bijvoorbeeld het merk eLeaf, maar de doelgroep is dan ook een stuk gerichter. Hier maak je nader kennis met dit merk.

Het bedrijf achter de Wismec e-sigaretten

Vele merken e-sigaretten en bijpassende producten zijn van Aziatische herkomst. Zo ook Wismec. Hier zit namelijk van origine een Chinees bedrijf achter. Het doel is om de huidige en toekomstige producten te laten ontwerpen in de Verenigde Staten, en ze vervolgens in China te produceren. Dit zorgt voor een creatief design van hoge kwaliteit, terwijl de productiekosten laag blijven. Daarnaast heeft het merk enkele partners waar het mee samenwerkt, zoals DNA200, die zorgt voor de degelijke chips in de Reuleaux DNA200. Ook door deze samenwerkingsverbanden wordt kwaliteit gegarandeerd.

De doelgroep van dit merk

De doelgroep van dit merk e-sigaretten is vooral de wat meer ervaren, die hard gebruiker van het apparaatje. Als je de Reuleaux series opzoekt op internet opzoekt, zal je erachter komen dat deze aan de prijzige kant zijn. Zeker wanneer je ze vergelijkt met een aantal beginnersproducten van andere merken. Daar krijg je dan ook wel een uitgebreid apparaatje voor terug dat je het roken van een e-sigaret op een ongekende manier kan laten ervaren.

Reuleaux DNA200

De eerdergenoemde Reuleaux DNA200 is bijvoorbeeld enorm krachtig. Deze zorgt echt voor een fatsoenlijke dampuitstoot. Daarvoor wordt dan ook gebruik gemaakt van 3 batterijen. Verder is het apparaat uitgebreid qua instellingen, waarbij zelfs de temperatuur gereguleerd kan worden. Niet aan te raden voor de beginners dus, maar een ware ervaring voor de ervaren roker van e-sigaretten. Behoor je tot deze laatste categorie, dan krijg je zeker waar voor je geld. Geïnteresseerd? Je kunt deze e-sigaretten onder andere kopen op de website van Mr Joy. Hier vind je ook uitgebreide informatie en uitstekende service.Over de Auteur

Wij schrijven regelmatig over diverse rookgerelateerde onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[106 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo