FB pix Workshops voor kinderen - Artikelpost

Workshops voor kinderen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1182 | Aantal woorden: 716 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je op zoek bent naar een leuk idee voor een kinderfeestje, of een speciale gelegenheid voor je kind in wilt kleuren met iets bijzonders, dan kun je kiezen voor een workshop kinderen. Er is zo'n groot, inspirerend aanbod in deze branche dat er ongetwijfeld voor elk kind en elke gelegenheid een juiste workshop te vinden is.

Een feestje, waar de kinderen zelf een complete circusact in elkaar kunnen zetten, bijvoorbeeld. Is dat niet avontuurlijk? Onder begeleiding van professionele entertainers die hiervoor de juiste opleiding hebben gevolgd, zullen de genodigde kinderen de middag van hun leven hebben. Ze leren een aantal spannende acts zoals koorddansen, jongleren en fietsen op een éénwielertje en na een intensieve middag met zijn allen zijn de kids klaar voor het grote werk: een optreden voor de ouders. Is dat niet een feestje op zich?

Voor de wat grotere meisjes is een workshop parfum maken of sieraden ontwerpen een heel bijzondere invulling van een verjaardag. Ze ontdekken de wereld van de geur en ontwikkelen hun smaak op het gebied van sieraden. Zoiets wordt een dierbare herinnering!

Een feestje voor stoere jongens daarentegen, zit heel anders in elkaar. Zij kunnen hun eigen stripheld creëeren door een workshop cartoon tekenen te volgen. Als dat niet stoer genoeg is kan er ook gekozen worden om een DJ workshop te organiseren. Hierbij leren de feestgangers spelenderwijs hoe de geluidsapparatuur werkt, wat een draaitafel, een mengpaneel en randapparatuur eigenlijk is en hoe je het meest gave geluid kunt maken.

Wil je het feest wat meer uitbreiden en verwacht je een grote opkomst? Dan zijn daar ook passende workshops en acts voor. De meest uiteenlopende onderwerpen zullen de revue passeren en het moet wel heel vreemd lopen, wil je niet de leukste workshop kiezen.

Voor de kleinere kinderen zijn er ook vele mogelijkheden. Wat dacht je van een fotostudio, waarin iedereen zich van zijn mooiste kant kan laten zien? Vaders en moeders, kinderen en begeleiders, ze kunnen allemaal een andere gedaante aannemen en dan nog zo mooi mogelijk fotografisch vastgelegd worden. Vanzelfsprekend krijgen de kinderen de foto's mee.

 

De hele kleintjes zullen een workshop, gevuld met snoepjes en ander lekkers, boven alles waarderen. Een eigen snoephuisje bouwen of een schilderij verven met verschillende zoetigheden, dat is toch het hoogtepunt van het kinderfeest! Een workshop voor kinderen ontwikkeld hun creativiteit en werkt inspirerend voor iedereen die een fantastisch kinderfeest wil organiseren!

 Over de Auteur

Luxor schrijft artikelen gerelateerd aan kindervermaak voor AllesKids

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo