FB pix No cure no pay claim - Artikelpost

No cure no pay claim

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1448 | Aantal woorden: 766 | Datum: | 0 commentaar

Bent u bekend met de zgn. "no cure no pay"-claim? Dit akkoord is iets tussen advocaat en client en het betekent dat de client geen wettig honorarium hoeft te betalen wanneer de zaak verloren wordt. Van de andere kant, wees je ervan bewust dat de advocaat aanspraak zal maken op een vergoeding wanneer hij of zij de zaak wint. Een advocatenkantoor zal een zgn. "succes fee" ontvangen. Deze "no cure no pay"- claims brengen typisch zaken met zich mee van persoonlijke schade. Wanneer u overweegt om een "no cure no pay"-claim in te zetten, zijn er enkele belangrijke criteria het overwegen waard! Op www.eindhoven-advocaten.com meer informatie.  

Niet alle juridische zaken komen in aanmerking voor "no cure no pay"-claims. Ook de advocaten in Eindhoven willen niet voor niets werken en over het algemeen nemen zij alleen die zaken aan waarvan zij het gevoel hebben dat zij een goede kans maken op het winnen van de zaak. Terwijl de meeste van deze zaken zich afspelen op het gebied van persoonlijke belediging, zijn de meest voorkomende no cure no pay- zaken specifiek dood door schuld, ongelukken op het werk, medische claims zoals malpractise en verkeersongelukken inclusief fiets-, trein-, vliegtuig-, boot- en andere  ongelukken. In het geval van deze zaken zal uw advocaat proberen te bewijzen dat iemands onoplettendheid een verwonding tot gevolg had en zal streven naar een geldelijke vergoeding en compensatie voor de toegebrachte schade. Er zijn heel weinig zaken die geheel in aanmerking komen voor de no cure no pay-optie.

Wanneer u denkt dat u een zaak hebt die in aanmerking komt voor een no cure no pay claim, dan kunt u met een van de advocaten in Eindhoven praten om er zeker van te zijn. Vaak bieden advocaten een gratis consult om dit vast te stellen. Wanneer u met de advocaat praat, zal deze uw zaak analyseren en bekijken of hij denkt dat u zult winnen. Wanneer de advocaat denkt dat u een zaak hebt, kan deze aan u aanbieden om de claim compleet te maken als no cure no pay. Verzeker uzelf ervan dat u zich comfortabel voelt bij de advocaat, zijn of haar kwaliteit zal uiteindelijk de doorslag kunnen geven wat betreft het resultaat van de claim.

Wanneer u een zaak in gang zet waarbij alleen betaald zal worden bij succes, dan is het uw verantwoording om alle informatie te verzamelen die op deze zaak van toepassing is. U zult bewijs en documentatie moeten vinden zoals vereist is. Wanneer u dit bewijs gevonden hebt, bewaar het dan op een veilige plek. Dit bewijs zou ziekenhuis-archief, recepten, medische informatie, werkgelegenheidscijfers enz. kunnen inhouden. Wees voorzichtig en verzeker uzelf ervan dat u grondig en doortastend de benodigde informatie verzamelt. Laat uw behandelend arts weten dat u uw advocaat in Eindhoven hebt gemachtigd m.b.t. de toegang tot medische dossiers.

Wanneer u een no cure no pay zaak in gang zet, zou u zich bewust moeten zijn van het feit dat hoewel u uw advocaat niet hoeft te betalen wanneer u verliest, dat u nog steeds kosten kunt hebben inclusief honorarium van getuigen en van mensen op het gerechtshof. Deze andere kosten kunnen zeer zeker flink oplopen. Daarom zou u wat geld gereserveerd moeten hebben voor het geval dat dat nodig zou zijn. Hoe dan ook, in vele no cure no pay zaken zult u correct vertegenwoordigd worden en de vergoeding ontvangen die men aan u verschuldigd is! Meer informatie op :

www.eindhoven-advocaten.com !!!

Meer juridisch over : advocaten!!!

Meer juridisch : Klik hier!Over de Auteur

fretje heeft meer informatie op www.eindhoven-advocaten.com !!!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo