Zeg jij ook "ja" tegen Armani Si? - Artikel Post - Artikel Marketing

Zeg jij ook "ja" tegen Armani Si?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: PW
Gezien: 502 | Aantal woorden: 473 | Datum: Fri, 13 Dec 2013 | 0 commentaar

Zeg jij “ja” tegen vrouwelijke, zoete geuren? Zeg jij “ja” tegen tijdloze klasse en elegantie? Dan zeg jij “ja” tegen de nieuwste geur van Armani: Si. Si van Armani is namelijk een heerlijk frisse, maar toch warme geur voor vrouwen die in augustus van dit jaar (2013) op de markt gebracht werd. Met ingrediënten als cassis, freesia, roos, vanille, patchoeli en diverse houtnoten is Armani Si een zacht, chic en intens parfum. Vooral de accenten van de frisse zwarte bes en warme vanille kenmerken deze geur. Het parfum Armani Si opent namelijk als een zoete, frisse geur en loopt na een tijdje, als de basisnoten zich aandienen, over in een warme, kruidige geur waarin vanille, amber en diverse houtsoorten de boventoon voeren. Dit zorgt ervoor dat het parfum Armani Si een zoete, maar warme indruk achterlaat. Deze unieke, frisse en warme combinatie maakt het parfum zowel geschikt voor alledaags gebruik als voor die ene speciale gelegenheid of een avondje uit. Daarnaast blijft de geur ook de hele dag lang aanwezig zonder dat deze iets aan kracht verliest.

Niemand minder dan de elegante actrice Cate Blanchett (Oscarwinnares en onder andere bekend van The Aviator, Lord of the Rings en The Curious Case of Benjamin Button) is het gezicht van Armani Si. Dit is niet voor niets, want zij straalt namelijk precies uit waar dit parfum voor staat: tijdloze klasse, vrouwelijkheid en elegantie.

Ook aan het uiterlijk van de flacon is gedacht. Deze past namelijk perfect bij de inhoud. Zo heeft de flacon een zachte (zalm)roze kleur en een mooie zwarte, afgeronde dop. Het gouden randje onder aan de dop maakt het geheel af en zorgt ervoor dat het geheel een luxe uitstraling krijgt. Hierdoor doet het uiterlijk van de flacon een beetje romantisch, maar vooral tijdloos en klassiek aan.

Kortom: er zijn genoeg redenen om volmondig “ja” tegen Armani Si te zeggen. Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo