Zijn energievergelijkers betrouwbare adviseurs? - Artikel Post - Artikel Marketing

Zijn energievergelijkers betrouwbare adviseurs?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: interessant1
Gezien: 586 | Aantal woorden: 347 | Datum: Mon, 10 Oct 2011 | 0 commentaar

Heb je soms ook het gevoel overspoeld te worden door energie aanbiedingen? Als je dan op internet gaat kijken om de beste campagne uit te zoeken, word je overspoeld met vergelijkingssites. Het massale aanbod maakt het er niet gemakkelijker op om over te stappen naar de juiste aanbieder die het best bij jou past. Uit een onderzoek van de Europese Commissie blijkt dat 6 op de 10 consumenten goedkoper uit zijn als ze overstappen naar een energieleverancier die beter bij zijn/haar persoonlijke profiel past. Het is dus wel interessant om energieprijzen met elkaar te vergelijken, zeker nu het einde van het jaar er weer aankomt.

Maar vind jij vergelijkingssites betrouwbare adviseurs bij het kiezen van een product? De meeste vergelijkingssites bestempelen zichzelf als betrouwbaar, onafhankelijk en de goedkoopste. Uit onderzoek van de NMa blijkt dat lang niet alle websites die zich voordoen als vergelijkingssite, onafhankelijk zijn. Ook komt het vaak voor dat aanbiedingen niet worden meegenomen in het aangeboden contract. Toch maken steeds meer consumenten gebruik van de algemene vergelijkingssites. Met de informatie dat lang niet alle energievergelijkers onafhankelijk zijn, wordt de keuze voor de juiste energieleverancier alleen maar moeilijker.

Wil jij dus echt een goed advies en te weten komen welke leverancier en welk aanbod het beste bij je past? Hans en Ellen vergelijken alle energieprijzen en leveranciers voor je. Door een persoonlijk gesprek wordt een deskundig advies gegeven met daarin de juiste aanbieding, geheel aangepast op jouw persoonlijke profiel. Erg makkelijk; Hans en Ellen vinden de juiste leverancier en regelen ook de overstap. Je hoeft zelf verder niets te doen. Ga naar de website om vrijblijvend een persoonlijk aanbod te ontvangen over de energieleverancier die het best bij jou past.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo