Zorg dat je jouw diamanten droomring krijgt - Artikelpost

Zorg dat je jouw diamanten droomring krijgt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1192 | Aantal woorden: 577 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je vermoedt dat er een aanzoek in de lucht hangt, kun je gaan nadenken over wat voor diamanten ring je wilt.  Waarschijnlijk weet je al jaren hoe je ten huwelijk gevraagd wilt worden en dus ook met welke ring. Maar hoe maak je dat jouw vriend duidelijk? Als het aanzoek een verrassing is bijvoorbeeld, heb je het te doen met de ring die hij kiest… of is dat eigenlijk wel zo? Er zijn namelijk genoeg dingen die je kunt doen om de boel een beetje te manipuleren.

Verlovingsring van je dromen
Het is waar: de ultieme verlovingsring is voor iedereen anders. Alleen al de diamant kan op zoveel manieren geslepen worden, dat het bijna onmogelijk is dat je iemand tegenkomt die dezelfde ring draagt. En dat moet ook niet gebeuren, want jouw perfecte ring moet symbool staan voor jullie liefde samen. Maar hoe krijg je die? Als je het idee hebt dat je ten huwelijk gevraagd gaat worden, kun je het lot natuurlijk best een beetje helpen.

Dag van je dromen
Laten we eerlijk zijn, veel dames denken al jaren over hun perfecte trouwdag met de ring van hun dromen. Het mag dus niet fout gaan bij het aanzoek. Subtiel te werk gaan, dat is de sleutel. Blader overdreven veel door tijdschriften met sieraden, blijf voor etalages staan en laat duidelijk merken want je ECHT niet mooi vindt… laat de webpagina ‘per ongeluk’ openstaan, precies op de plek waar jouw droomring te zien is. Eitje!

Geen verrassing
Wanneer het aanzoek geen verrassing meer is, kunnen jullie natuurlijk samen op pad gaan om eens goed te kijken wat voor ringen er zijn. Wijs aan wat je mooi vindt, en wat juist totaal niet. Online kun je trouwens nog veel meer verlovingsringen vinden, en daar kun je ook je ultieme ring zelf samenstellen. Wel zo leuk om samen te doen, toch? Als het wel een verrassing moet zijn, kun je hier vriendinnen voor uitnodigen. Lekker rondkijken online, met een drankje erbij. Tips van je vriendinnen zijn erg belangrijk, zij weten ten slotte wat je wel en neit goed staat.

Eigen smaak
Wat voor ringen draag je normaal gesproken? Witgoud, goud? Dit is een duidelijke hint naar je partner, want het geeft je smaak weer. Het kan dus niet zo zijn dat hij met een totaal andere kleur aan komt zetten…pak de laptop erbij en kijk eens rond. Zet een film aan over trouwens, als je weet dat er een mooie voorbeeldring in voorkomt. Allemaal trucs die de boel op subtiele wijze manipuleren. Zoals dat hoort!

Wees eerlijk
Dat kan natuurlijk ook gewoon een optie zijn, dat jullie samen op jacht gaan naar de diamanten ringen. En wel zo leuk natuurlijk, want nu kun je gewoon aangeven wat je wel en niet mooi vindt! Als je geluk hebt, heeft je vriend je gevraagd en beloofd om samen een ring te zoeken. Win-win: je bent gevraagd en je mag zelf kiezen. Dat komt dus helemaal goed met die diamanten droomring en jullie huwelijk!

 

Over de Auteur

Wat voor diamanten droomring heb jij in gedachten? De truc is om die diamanten ringen ook daadwerkelijk te krijgen. Maar hoe krijg je jouw partner zover? Het is allemaal niet zo moeilijk, je moet gewoon zorgen dat je de touwtjes in handen houdt.

 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo